"Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası" başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası" başladı
Haberin Tarihi: 31.7.2015 17:31:00 - Okunma Sayısı:2023 defa okundu.

Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası" büyük bir katılımla başladı.

Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen

‘’Yaz Kur’an Kursu Futbol Turnuvası’’ başladı

 

            Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘’Yaz Kur’an Kursu Futbol Turnuvası’’ büyük bir katılımla 27 Temmuz’da başladı.                                      +

            Tam bir çocuk şenliği atmosferinde, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğu vurgusu da yapılarak devam eden turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Turnuva komitesi, şu bilgileri verdi:

            “Uzun bir eğitim-öğretim döneminin ardından büyük bir coşkuyla Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrencilerimizin camilerimizi ve Kur’an Kurslarımızı şenlendirmeleri bizlere de ayrı bir heyecan yaşatmaktadır. Yaz Kur’an Kurslarımıza katılan öğrencilerimizin aynı zamanda yaz tatilinde olduklarını da dikkate alarak daha keyifli ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında Eğirdir İlçe Müftülüğü olarak düzenlemiş olduğumuz ‘’Yaz Kur’an Kursu Futbol Turnuvası’’ büyük bir katılımla 27 Temmuz’da başlamış ve tam bir çocuk şenliği atmosferinde, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğu vurgusu da yapılarak devam etmektedir. 6 Ağustos 2015 tarihinde dereceye giren takımlarımıza çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erecek olan etkinliğimizde tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap