Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Eğirdir’e Yine Heybesi Dolu Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Eğirdir’e Yine Heybesi Dolu Geldi
Haberin Tarihi: 28.12.2022 10:38:20 - Okunma Sayısı:1977 defa okundu.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz  Eğirdir’e geldi.

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Eğirdir’e Yine Heybesi Dolu Geldi

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz  Eğirdir’e geldi. İlk olarak Eğirdir Dağ Komando Okulunu ziyaret eden Gökgöz Mehmetçiklerle birlikte yemekte buluştu. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Emre Tayanç’ı ziyaret eden Gökgöz daha sonra Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili GÖKGÖZ’ü Eğirdir Belediyesi önünde Eğirdir AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve ekibi karşıladı.

Daha önceki dönemlerde de Eğirdir’de açıklamalar yapan ve başta doğalgaz konusu olmak üzere bir çok yatırım gerçekleşmeden müjdesini veren Gökgöz, 2023 yılının sonuna kadar Eğirdir’in büyük bir bölümünün doğalgazla buluşacağını kaydederek yeni müjdeleri kameralar karşısına geçerek kamuoyu ile paylaştı.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz yaptığı açıklamada; ‘Kıymetli ilçe başkanım, belediye başkanım, il genel meclis üyem, değerli yöneticilerim, kıymetli hemşehrilerim, hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Geçtiğimiz hafta Eğirdir Belediye Başkanımızın Ankara ziyaretiyle alakalı Eğirdir'imize yine turizmle alakalı müjdeleri vermek istiyorum. Eğirdir’imize bir Komando Müzesi kazandırmak istiyoruz. Milli Savunma Bakanımızın da katkılarıyla beraber kendisine sunduk. Eğirdir’imize Komando Müzesini, Eğirdir’imizle özdeşleşmiş komandonun, komando ruhunun yansıtılması amacıyla Eğirdir’imize böyle bir müzeyi kazandırmak istiyoruz. Belediye başkanımızla beraber hem ziyaretçilerimizin hem gelen askerlerimizin eğitimimizde özdeşleşmemiş olan komando ruhunun da yansıtılması adına Eğirdir’imize böyle bir müzenin kazandırılması noktasında bir adım attık. İnşallah Eğirdir’imize hayırlı olur. Bu vesileyle yine Eğirdir’imizde yamaç paraşütünü kazandırmak istiyoruz. Bu Karatepe mevkiinde daha önce denemeler yapılmıştı. Dünya’da ender yerlerinden biri olduğunu söyleyen uzmanlar Eğirdir'imizin de bu güzelliğiyle beraber ülkenin tanıtımı noktasında katkısı olacağıyla beraber Eğirdir'imize de yamaç paraşütü inşallah hayırlara vesile olsun diye bu dileklerle, Eğirdir’imize bunu kazandırmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde de yamaç paraşütünü Eğirdir'imizde çok fazlaca görmeye başlayacağız. Yine aynı şekilde Eğirdir Kalesi'nin restorasyonuyla alakalı Kültür Turizm Bakanlığımız, Bakan Yardımcılığımızla alakalı görüşmelerimizin neticesinde hem Eğirdir Kalemizin restorasyonu, hem de buradaki tescilli bina olan mevlevihanenin de restorasyonuyla beraber Eğirdir’imize de turizm noktasında da böyle bir katkının olmasıyla beraber Eğirdir’imize büyük bir ivme kazandıracaktır. Buraya gelen hem ziyaretçilerimizi hem kaleyi hem de mevlevihanenin bitimini inşallah önümüzdeki süreçte 2023 yılı içerisinde projelerinin hazırlanarak başlanması düşünülmekte. Bu da hayırlı olsun. Yine heyelan noktası olarak gördüğümüz eğitimimizde Menderes Mahallemizdeki heyelan bölgemizin % 90 işi bitti. Bu yılın ilk çeyreğinde Menderes Mahallemizde bitecek. Ondan sonra da yine imaret mahallemize geçilecek. Projeleri hazır bitti. 2023 yılı içerisinde de ihalesi yapılacak. İmaret Mahallemizdeki heyelan bölgemizin de heyelanının bitirilmesi noktasında adımı attık. Eğirdir’imiz inşallah bundan sonra o tehlikeli durumdan kurtarılması noktasında da büyük bir adım atıldı. İnşallah bu yatırımlarımız Eğirdir'imize hayırlara vesile kılsın diye sizlere bunu bildirmek istedim. Eğirdir’imize hayırlı olsun.’ İfadelerini kullandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ’e ziyaretten ve Eğirdir’e yapılacak yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Gök,  Eğirdir halkı adına, ‘Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza ve Isparta Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımız ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosu-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap