CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz'ın Yeni Yılı Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz'ın Yeni Yılı Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 31.12.2022 13:21:56 - Okunma Sayısı:1848 defa okundu.

Yılmaz: "2023 yılının başta güzel Memleketim Eğirdir’e, Ülkemize ve tüm insanlığa adalet, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum"

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz'ın

Yeni Yılı Kutlama Mesajı       

 

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

" CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA GİRERKEN

Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2022 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 2023 yılının Eğirdir İlçemize, Ülkemize mutluluk, refah ve umut getirmesini,  yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta güzel Memleketim Eğirdir’e, Ülkemize ve tüm insanlığa adalet, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap