Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel: “TEŞEKKÜRLER EĞİRDİR”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel: “TEŞEKKÜRLER EĞİRDİR”
Haberin Tarihi: 17.5.2023 09:55:52 - Okunma Sayısı:1164 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel “14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimde Eğirdir’de 4.958 Oy alarak ilçede 2.parti olduk ve aynı zamanda 6 köyümüzde 1.parti olduk. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel: “TEŞEKKÜRLER EĞİRDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel “14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimde Eğirdir’de 4.958 Oy alarak ilçede 2.parti olduk ve aynı zamanda 6 köyümüzde 1.parti olduk. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’den 14 Mayıs Seçim Sonucu ve 28 Mayıs Pazar Günü Yapılacak Olan Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimleri İçin Önemli Açıklama; “ TEŞEKKÜRLER EĞİRDİR “ Kıymetli Eğirdir’li Hemşehrilerimiz ve Eğirdir’de İkamet Eden Vatandaşlarımız; 28.Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı 14 Mayıs Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisine teveccühleriniz, dualarınız ve destekleriniz sonucunda Partimiz Eğirdir’de 4.958 Oy alarak ilçede 2.parti oldu ve aynı zamanda 6 köyümüzde 1.parti olduk. Partimizin İlçeler arasında değerlendirilmesinde ise Eğirdir Teşkilatımız 1.parti konumuna ulaşmıştır. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin Takdiri ile 2019 Şubat ayında Eğirdir İlçe Başkanlığına atandık ve 2020 Eylül ayında yapmış olduğumuz kongrede tekrar İlçe Başkanı olarak göreve devam ettik. “ GİTMEDİK KÖY, TUTMADIK EL, GÖRMEDİK YÜZ SENİNLE DEĞİLDİR “ anlayışı ile çıktığımız bu yolda; İlk günden itibaren 14 Mayıs Seçim tarihine kadar şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ile her köye en az 5 kez ziyarette bulunup vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Karınca kararınca elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. Milletvekilimiz, İl Genel Meclis Üyemiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye Başkanımızın olmamasına rağmen bir çok sorunu, dönemin İl Başkanı şimdi Isparta’mızın Milletvekili olan Saygıdeğer Büyüğüm Ağabeyim Hasan Basri Sönmez Bey ve Teşkilatımızın desteği ile çözüme kavuşturmaya çalıştık. Başta Isparta’mız ve Eğirdir’imizin Milletvekili Hasan Basri Sönmez Beye, bizleri destekleri ile hiç yalnız bırakmayan şimdiki İl Başkanımız Sayın Ahmet Önder Topçu Beye, İlçe Teşkilatımız ve Ülküdaşlarımıza, Eğirdir’de Oyları ile bizleri zirveye çıkaran Eğirdir’li ve Eğirdir’de ikamet eden Kıymetli Vatandaşlarımıza şahsım ve Teşkilatım adına sonsuz teşekkür ederim. Eğirdir aşığı bir İlçe Başkanı olarak Eğirdir’in Ali Menfaatleri doğrultusunda, Devletimizin Bekası Milletimizin Huzur ve Geleceği için, Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılında Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. “ Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2.tura kalması nedeni ile 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde, tıpkı 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanı Adayımız Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a nasıl destek olduysak, 28 Mayıs'a kadar da durmadan uyumadan yılmadan desteğimizi yine vereceğiz “ Siyaset İnsan Kazanma ve İnsanların Gönlüne Girme Sanatıdır. Bunu en güzel Milliyetçi ve Ülkücü Camia olarak bizler yaparız. Tekraren Milliyetçi Hareket Partisine verilen destekler için teşekkür ederiz. Sağolun varolun.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap