ISPARTA MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
Haberin Tarihi: 27.5.2023 19:13:33 - Okunma Sayısı:976 defa okundu.

Meydan AVM Gül Toplantı Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine çok sayıda partili katıldı.

ISPARTA MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

AK Parti'den Isparta Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun , Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili seçilen Yalım Halıcı, MHP'den Milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez, bugün düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Isparta İl Seçim Kurulu 28.dönem Isparta milletvekili seçilen 4 adayın mazbatalarını hazırladı. Saat 13.00’da Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda gerçekleşen mazbata töreninde 28. Dönem Isparta Milletvekilleri mazbatalarını aldı. 

Mazbata törenine il ve ilçe teşkilatları, Kadın ve Gençlik kolları başkan ve üyeleri. Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Mazbatalarını alan Gökgöz ve Zabun yaptıkları konuşmada seçim sürecinde destek ve oy veren partililere ve Isparta halkına teşekkür ettiler, her iki Milletvekili de Isparta'ya ve ülkeye hizmet etmek için elbirliği ile çalışacaklarını dile getirdiler.

CHP MİLLETVEKİLİ HALICI SEVİNCİNİ

AİLESİ VE PARTİLİLERLE PAYLAŞTI

14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen Yalım Halıcı bugün Meydan AVM Gül Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata törenine çok sayıda partili katıldı. Halıcı, mazbatasını aldıktan sonra sevincini ailesi ve partililerle paylaştı.

MHP MİLLETVEKİLİ SÖNMEZ:

“ZORU BAŞARDIK”

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez de bugün mazbatasını aldı.

Milletvekili Hasan Basri Sönmez, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Sönmez; “Öncelikle hiçbir zaman yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma, eşime, aileme, babama teşekkür ediyorum. MHP teşkilatına, il Başkanımıza, merkez ilçe başkanına teşekkür ediyorum. Çok zordu ve zoru başardık. Bunlarda her birinizin büyük katkısı var. 2020 de göreve geldiğimizde ben arkadaşlarımıza şunu söyledim; ‘biz bu işi başaracağız ve Isparta’dan en az 1 milletvekili çıkaracağız’ dedim. Teşkilatım inandı, dava arkadaşlarım inandı ama bir kısmı inanmadı. Onlar da sonradan inandı, inandırdık. Ben müsaadeniz olursa, mazbata aslında şahsıma verildi ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıydı, il teşkilatının başarısıydı. Ben il başkanımı, ocak başkanımı, belediye başkanlarımı, kardeşlerim dediğim il yönetici arkadaşlarımın hepsini buraya davet ediyorum. Bu mazbatada en büyük emeği olan işte bu kardeşlerim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu mazbatanın verilmesine sebep sizlersiniz. Gece gündüz uyumadınız. İnandık ve sonunda başardık. İnşallah, Allah nasip ederse daha iyilerini, daha güzellerini yine başaracağız” dedi.

Böylece, illerinde mazbatalarını alan Milletvekilleri  Pazartesi günü Ankara’ya gidip TBMM’de kayıtlarını yaptırarak resmen görevlerine başlamış olacaklar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap