CHP İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN BELEDİYE’NİN ARSA SATIŞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN BELEDİYE’NİN ARSA SATIŞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Haberin Tarihi: 17.6.2023 09:47:01 - Okunma Sayısı:1577 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz Eğirdir Belediyesi'nin Mülkiyeti belediyeye ait Yenimahalle deki arsanın satışa çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı.

CHP İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN BELEDİYE’NİN ARSA SATIŞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz Eğirdir Belediyesi'nin Mülkiyeti belediyeye ait Yenimahalle deki arsanın satışa çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz açıklamasında şunları söyledi: “Yerel medya organlarında yer alan, Eğirdir Belediyemizin yeni bir arsa satışı haberi, bizleri Kamuoyuna bu açıklamayı yapmaya icbar etmiştir" diyerek başlayan Yılmaz, şu ifadeleri paylaştı;

Yerel gazetede yayınlanan 19 Haziranda ihalesi gerçekleşecek olan, Belediyemize ait Yenimahallede 908.48 mt2’lik imarlı arsa satışı 7.725 milyon bedelle ilana çıkarılmıştır. Kıymetli halkımızın bildiği üzere, bu belediyenin ilk satışı değildir. Eğirdir belediye başkanı sayın Veli Gök belediyeye ait taşınmazların satışa çıkması nedeniyle ilçede tepki topluyor.

Daha önce de Cami mahallesinde işyerlerini satışa çıkarıp satamayan belediye şimdi de Yenimahalle halkının tepkisine rağmen bu arsayı satışa çıkarmakla ne yapmak istiyor kaldı ki o arsa Yenimahalle sakinlerinin daha önce satılmasına karşı çıktıkları afet zamanında toplanacakları ve mahallenin ileride yapılabilecek bir dinlenme alanı olduğu herkesin malumudur.

Yapmakla değil yıkmakla, almakla değil satmakla övünen bir belediye Eğirdir’e ne verebilir, seçim döneminde olmayacak vaatlerde bulunup merkezi hükümetin yaptıklarını sahiplenmek, niye Eğirdir Belediyesi ne merkezi hükümetten destek gelmiyor diye sorduğumuzda “beni aşıyor” diyerek yapılan belediyecilikte malumun ilanıdır .Eğer çok paraya ihtiyaçları varsa seçim döneminde söyledikleri gibi AKP Hükümeti Eğirdir’e para akıtsın bizde görelim.

Eğirdir belediyesinin bir an önce bu yanlıştan dönmesini bekliyoruz, şunun şurasında yaklaşan yerel seçimlerde halkımız bunun hesabını sorar.

Bir sözde Belediye meclis üyelerine;

Unutulmamalıdır! Gelecek nesiller önceki kuşakların tercihleriyle şekillenen şehirlerde doğarlar. Bu satışlarda el kaldıran, onaylayan meclis üyesi arkadaşlar bu memleket hepimizin, yarın bu görevler bittiğinde gelecek nesillere yaptığınız yanlışların hesabını veremezsiniz.

Eğirdir kamuoyuna saygıyla arz edilir.”

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.6.2023 12:17:55
    Diğer siyasi partiler çevre dernekleri de neden yorum yapmıyor. Vatandaşın derdiyle dertlenmek , doğayı korumak, yanlışa dur demek nerede kaldı
Yorum Yap