KURULUŞUNDAN GÜNÜMÜZE BAŞKANLARININ GÖZÜYLE ISVAK… (10.Bölüm)

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KURULUŞUNDAN GÜNÜMÜZE BAŞKANLARININ GÖZÜYLE ISVAK… (10.Bölüm)
Haberin Tarihi: 11.8.2023 16:46:04 - Okunma Sayısı:1106 defa okundu.

Zeki Tarhan Yazdı...

KURULUŞUNDAN GÜNÜMÜZE BAŞKANLARININ GÖZÜYLE ISVAK…

                       

                       Zeki TARHAN – ANKARA

                                       

                                              ONUNCU  BÖLÜM

             AHMET ŞAHLAN’IN ANLATIMIYLA ISVAK

ISVAK’ın kuruluşunun ardından kurduğumuz ISVAK Yapı Kooperatifinin Başkanlığını üstlenerek, ayda 10 TL. gibi aidat ve sıfır giderle önemli birikim sağlayarak, kendi desteğimle temin edilen arsaya Kooperatif inşaatını tamamlayarak, üyelerimizin kullanımına tahsis ettik…

          Şu anda; 2. Kooperatifimiz inşaat safhasında olup, üye kayıtlarımız devam etmektedir… İki bloktan oluşacak olan bu inşaatımız, 1. Blok KOVADA 20 katlı, 2. Blok DAVRAS 27 katlı olacaktır.

                                                       ***

          İkinci Kooperatif arsasından, Belediye’ nin “SOSYAL DONATI ALANI” olarak el koyduğu 6500 metrekare parseli; “SÜLEYMAN DEMİREL YAŞAM MERKEZİ” olarak düşündüğümüzü ve bedelsiz olarak Vakfımıza tahsis edilmesini talep ettik. Bunun için, Avam Proje dahil “5 YILDIZLI HUZUR EVİ” şeklinde tasarımlayarak hazırlandık. Temas ettiğim DEMİREL’ in siyaset arkadaşlarından kampanya suretiyle finansmanının sağlanabileceğini, ülkemizin her yerinden buna destek verilebileceğini ifade ederek bize destek verdiler.

          Bu Huzur Evi’nden, eski parlamenterler, Isparta’ lı bürokratlar, hemşerilerimiz yararlanacak, Vakfımıza da önemli bir gelir sağlayacak. Temenni ederim ki bu proje; benden sonraki başkan ve yönetici hemşerilerimiz tarafından hayata geçirilir.

YARIN :

KOP (=KONYA OVASI SULAMA PROJESİ”) /

 KOP YERLEŞKESİNE TEKNİK GEZİ…         

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap