Dekan Yardımcısı Dalgıç, Turizm Fakültesi’ndeki Gelişmeleri Paylaştı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Dekan Yardımcısı Dalgıç, Turizm Fakültesi’ndeki Gelişmeleri Paylaştı
Haberin Tarihi: 13.11.2023 16:45:35 - Okunma Sayısı:595 defa okundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali DALGIÇ, Eğirdir Belediyesi Meclis Toplantısında Turizm Fakültesi’ndeki gelişmeleri paylaştı.

DEKAN YARDIMCISI DALGIÇ,

 TURİZM FAKÜLTESİ’NDEKİ

GELİŞMELERİ PAYLAŞTI

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali DALGIÇ, Eğirdir Belediyesi Meclis Toplantısında Turizm Fakültesi’ndeki gelişmeleri paylaştı. Bu yıl Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği (%30 İngilizce) bölümlerine ek olarak ‘Rekreasyon Yönetimi’ bölümünün öğrenci aldığını paylaşan Dr. Ali DALGIÇ, önümüzdeki yıllarda Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne öğrenci almak için çalıştıkları belirtti. Özellikle yabancı dil ağırlıklı eğitim-öğretime devam ettiklerini belirten Dr. Ali DALGIÇ, her dönem Erasmus programıyla ortalama 5 öğrenciye yurtdışında eğitim fırsatı sunduklarını dile getirdi. Turizm fakültesi olarak teorik derslerin yanı sıra uygulamaya da önem verdiklerini belirten Dr. Ali DALGIÇ, bölüm müfredatlarına uygulama derslerinin yanı sıra uygulama gezilerinin de düzenlendiğini söyledi. Sektörde faaliyet gösteren işletme yöneticileriyle öğrencileri bir araya getirerek öğrencilerin sektörde çalışarak deneyim kazanmaları yolunda aktif olarak çalıştıklarını belirten Dr. Ali DALGIÇ, hemen hemen her öğrencinin turizm sektöründe rahatlıkla iş bulabildiğini paylaştı.

Turizm Fakültesi’nin ilk mezunlarını geçen yıl verdiğini ve her geçen yıl öğrenci ve personel sayılarının arttığı belirten DALGIÇ, Turizm Fakültesi Bülteni ve Turizm Fakültesi Dergisi hakkında bilgilendirmeler yaparak konuşmasını sonlandırdı.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap