MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel’den "Doğal Gaz Boru Hattı İhalesi" Haberine Cevap

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel’den "Doğal Gaz Boru Hattı İhalesi" Haberine Cevap
Haberin Tarihi: 8.2.2024 11:48:17 - Okunma Sayısı:1818 defa okundu.

Demirel: “5 Yıldır Sizi Engelleyen mi Vardı, Neden Yapmadınız, Seçime 50 Gün Kala mı Aklınıza Geldi ?”

MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel’den

DOĞAL GAZ BORU HATTI İHALESİ Haberine Cevap;

MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel;

“ 5 Yıldır Sizi Engelleyen mi Vardı, Neden Yapmadınız, Seçime 50 Gün Kala mı Aklınıza Geldi ?”

Yapılan Haber Metninde diyorlar ki; Botaş Doğal Gaz Ana Hattına yapılacak boru olan bağlantısı için mühendislik ihalesinin Mart ayında yapılacak açıklaması…!

Şimdi soruyoruz;

Botaş, Gönen - Atabey üzerinden İlçemiz Eğirdir’e Doğal Gaz Ana Boru Hattı ihalesi gerçekleşti mi? Ana Boruyu Botaş İlçemize getirdi mi? Botaş’ın Ana Boru Hat yapımı için alınan resmi bir tarih açıklaması var mı?

Botaş’ın İlçemiz Eğirdir’e Ana Boru Hattı getirme girişimi yokken, ilçemiz sınırları içinde meskenlere bağlantı mühendislik ihalesi nasıl olacakmış?

“ 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine 50 Gün Kala Kelime Oyunu mu Çözüm olarak düşünülmüştür? “

Peki madem öyle düşünülmüş biz de sormaya devam edelim;

10 Ağustos 2023 tarihinde Pınarpazarı ve Hayvanat Bahçesinde yapmış olduğunuz bilgilendirme de Doğal Gazın gelmeyeceğini neye göre söylediniz?

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın 20 bin nüfus ve üzeri ve hatta 20 bin nüfusa kısa sürede gelebilecek ölçekteki yerleşim yerlerine Doğal Gaz getirilmesi çalışmasının Resmi Gazetede yayınlanmasını seçime 50 gün kala mı gördünüz ve okudunuz?

Isınmadan Kaynaklı Hava Kirliliği konusunda Katı Yakıtların kullanılması yerine doğal gaza veya yenilebilir ısıtma sistemine geçilmesi mevzuatını hiç görmediniz mi?

Özel Hükümler Kanununa Göre Korunan Eğirdir Gölü’ne sıfır yerleşim yerinde Katı Yakıt tüketimi Hava Kirliliğine neden olduğunu ve kısa süre içinde elzem olarak Doğal Gaz tüketimine kavuşturulması gerektiğini seçime 50 gün kala mı anladınız?

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 10 Ağustos 2023 tarihinde Milletimize Basın önünde; “ İlçemize Doğal Gazı Boru Hattı “ ile getireceğiz diye söz vermiştik. Seçime 50 gün kala MHP’nin Yereldeki İktidar Yürüyüşü Ses Getirmiştir. Endişelerin sebebi bu mu?

- MHP Basın

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    10.2.2024 00:32:25
    Değişim şart,EĞİRDİR İÇİN Mehmet Başkan…
  • Rumuz
    (Rumuz)
    9.2.2024 09:54:32
    eğirdir için son şans kesinlikle mehmet demirel
  • Rumuz
    (Rumuz)
    8.2.2024 18:28:00
    Mehmet bey gerçekten bazı şeylerin peşinde koşuyor desteklemek lazım.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    8.2.2024 13:45:24
    Yaparsa Mehmet DEMİREL yapar
Yorum Yap