31 MART 2024 EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANIYALIM

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,31 MART 2024 EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANIYALIM
Haberin Tarihi: 23.2.2024 10:17:52 - Okunma Sayısı:6026 defa okundu.

Havva Mutlucan Yazdı...

31 MART 2024 EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANIYALIM

 

     Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri yapılacak. Her yerleşim yerinde olduğu gibi ilçemizde de bir heyecan var.

     Acaba kim ve hangi parti adayı kazanacak? Hangi parti adayı vatandaşı ikna ederek bütünleşmeyi sağlayabilecek?

     İlçemizde Belediye Başkanlığı için açıklanan parti ve adayları:

     Demokrat Parti Eğirdir’de 4 dönem Belediye Başkanlığı yapmış, efsane başkan olarak da lanse edilen Ömer Şengöl’ü 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.   

     Ömer Şengöl ve ekibi parti olarak hedeflerinin birlik, beraberlik içerisinde seçimi kazanarak; 4 dönem belediye başkanlığı deneyimleriyle ilçemiz belediyesini ülke çapında örnek bir belediye haline getirmeyi hedeflediklerini beyan ettiler.

     Milliyetçi Hareket Partisi 12 Ağustos 2023 tarihinde MHP ilçe başkanlığı görevinden ayrılan, turizm yeteneği ile kendini kanıtlamış, halkımız tarafından yakinen tanınan Mehmet Demirel açıklandı.

     MHP ilçemizdeki ana hedeflerinin çevreye duyarlı bir şekilde, Eğirdir Gölünü, elmasını, turizmini ön planda tutarak spor alanları ile ilçemizde sosyalleşmeyi daha aktif hale getirerek, vatandaşa karşı hizmette eşitlik sağlayıcı bir belediyecilik anlayışı içeresinde hizmet edeceklerini beyan ettiler.

     Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimince son günlere kadar beklenilerek, sürpriz bir isim olan Necati Savaş’ı Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

     Çoğu zaman düğün organizasyonlarında kamera arkasında, çiftlerin en mutlu günlerini fotoğraflayan, renkli ve dürüst kişiliği ile ilçemizde sevilen Vizyon Ajans ortaklarından Necati Savaş’ın ilçemiz Belediye Başkanlığı görevine hazır olduğu bildirildi.

     Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yoğun bir rekabet yaşanan AK Parti ise güler yüzlü, sempatik tavırlarıyla dikkat çeken, başarılı esnaf, iş adamı Mustafa Özer’i Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. 

     Mustafa Özer’in; esnaflıktaki başarısını, kazandığı takdirde Belediye Başkanı olarak da devam ettirmesi ve ilçemizde güzel hizmetlere imza atması beklenmektedir.

     Diğer taraftan güzel bir demokrasi örneği göstererek ilçemizde Belediye Başkanlığı adayı çıkaran Saadet Partisi’nden Hasan Kaya ve Zafer Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan Ercan Yılmaz ve ekibinin de aday çıkarması ilçemizde memnuniyetle karşılandı.

     Demokrasi, Hak ve Özgürlük kavramlarının en iyi örneklerinden birini ilçemizde görmek vatandaş olarak bizleri memnun etti.

     Saygılarımla...

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    24.2.2024 06:04:38
    Hepsi birbitinden değerli. Hayırlı olsun memleketimize en iyi hizmet edecek en hayırlısı kazansın
  • Rumuz
    (Rumuz)
    23.2.2024 19:38:38
    Adaylarımızı tarafsız ve eşit şekilde bizlere tanıtmışsınız, çok güzel bir yazı olmuş. Kaleminize sağlık.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    23.2.2024 17:39:24
    İnşallah hayırlı bir başkan seçilir Eğirdir için. Veli Gök gibi başkanlar gelirse işimiz zor.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    23.2.2024 10:27:56
    Güzel sade okunaklı bir makale teşekkür ederiz
Yorum Yap