Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Haberin Tarihi: 26.2.2024 13:46:52 - Okunma Sayısı:697 defa okundu.

Ercan Yılmaz, "Zafer Belediyeciliği" kapsamındaki projelerini anlattı

ZAFER PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERCAN YILMAZ

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

        Siyasi partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz, İlçe Başkanı Aydın Alper Taşkan ve Kontenjan Üye Adayı Hasan Kurtay ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

         31 Mart seçimlerinde Zafer Partisi Eğirdir Belediye Başkan adayı olan Ercan Yılmaz, "Zafer Belediyeciliği" kapsamındaki projelerini vatandaşlara anlatırken "Zafer Partisi belediyeciliği belediyemiz tarafından yapılan tesis-fabrika vb. Yerlerde öncelik işi ehline ve kendi yerel halkının gençlerine-kadınlarına vermektir. Mecbur kalınmadıkça asla yerel dışında belediyemize işçi alınmayacaktır. Bu Zafer Partisi belediyeciliğinin sözüdür.

        Belediye başkanının büyük muhtar olduğu unutulmayacak ve başkan muhtarlarla  beraber çalışacaktır.

        Zafer Partisi belediyeciliğinde makam değil çalışmak esas olduğundan başkan kapısı (özel durumlar hariç) asla kapalı olmayacaktır.

        Beş yılın sonunda Eğirdir halkı Zafer Partisi ve kadrolarını tanıyacak ve işi yeniden ehline teslim edecektir. Bu sebeple şimdi siz vatandaşlarımızdan oyunuzu ve ardından duanızı talep ediyoruz, göreceksiniz ki sizleri asla mahcup etmeyecek görevimizin sonunda mutlu yüzlerle buluşacağız." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap