Ali Demirdaş, Sekibağ Mahallesi Muhtar Adayı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ali Demirdaş, Sekibağ Mahallesi Muhtar Adayı
Haberin Tarihi: 18.3.2024 15:39:04 - Okunma Sayısı:295 defa okundu.

Deneyimli siyasetçi Ali Demirdaş, Sekibağ Mahallesi'ne muhtar olmak için adaylığını açıkladı.

ALİ DEMİRDAŞ, SEKİBAĞ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala, muhtar adayları da çalışmalarını hızlandırdılar. Deneyimli siyasetçi Ali Demirdaş, bu süreçte Sekibağ Mahallesi'ne muhtar olmak için adaylığını açıkladı.

"40 yıllık bir siyaset geçmişi ve bu güzel topraklarda doğup büyümenin verdiği derin bağla sesleniyorum," diyen Demirdaş, Eğirdir için var gücüyle çalışan biri olarak Sekibağ Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu belirtti. Eğirdir'in tarihi sokakları, gölü ve sıcakkanlı insanlarıyla Türkiye'nin en özel köşelerinden biri olduğunu vurgulayan Demirdaş, bu güzel mahallenin bir parçası olmanın her zaman gururunu yaşadığını dile getirdi.

Siyasetle iç içe geçmiş bir hayat sürdüğünü ve edindiği deneyimlerle Sekibağ Mahallesi'ni daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için aday olduğunu ifade eden Demirdaş, "Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla mahallenin geleceğini şekillendirmek için buradayım," dedi. Katılımcılık ilkesiyle yürütülecek bir yönetimle, mahallelerini daha güçlü, daha birlikte hareket eden bir topluluk haline getirmeyi hedeflediğini belirtti.

Mahalle sakinlerinin görüşlerinin, taleplerinin ve önerilerinin son derece değerli olduğunu vurgulayan Demirdaş, bu nedenle düzenli toplantılar ve etkinliklerle bir araya gelerek sorunları ortak akıl ve çözüm odaklı bir şekilde ele alacaklarını söyledi. İhtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirecekleri projelerle mahalleyi daha yaşanabilir, daha huzurlu bir yer haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Desteğini beklediğini ve birlikte Sekibağ Mahallesi'ni daha aydınlık yarınlara taşıyabileceklerini söyleyen Demirdaş, bağlılığını ve Eğirdir'e olan sevgisini bir kez daha vurgulayarak mahalle sakinlerinin desteğini beklediğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap