EĞİRDİR’DE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Haberin Tarihi: 20.3.2024 09:44:29 - Okunma Sayısı:375 defa okundu.

Kaymakam Adem Çelik başkanlığında, 'Seçim Güvenliği Toplantısı' düzenlendi.

EĞİRDİR’DE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Kaymakam Adem Çelik başkanlığında, 'Seçim Güvenliği Toplantısı' düzenlendi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı'na Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Filiz Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü V. Komiser Serhat Adıgüzel, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Adem Çelik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle 'Seçim Güvenliği' toplantısında bir araya gelindiğini söyledi.

Seçimlerin güvenli bir şekilde yapılması için alınacak tedbirler görüşüldüğü toplantıda Kaymakam Çelik, “Başta mülki amirlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Seçimlerde en önemli hadise, vatandaşların hür iradesini sandığa yansımasını temin etmektir. Vatandaşlarımızın oy vermeye gelirken, oy verirken ve oy verdikten sonra ayrılırken hiçbir zorlukla karşılaşmamaları için tedbirlerimizi alıyoruz. " ifadelerini kullandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap