Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Mazbatayı Aldı, Görevine Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Mazbatayı Aldı, Görevine Başladı
Haberin Tarihi: 3.4.2024 18:02:27 - Okunma Sayısı:888 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, geçmiş dönem Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ten görevi devraldı.

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÖZER

MAZBATAYI ALDI, GÖREVİNE BAŞLADI

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, geçmiş dönem Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ten görevi devraldı.

2024 yılı Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Özer, 3 Nisan 2024 Çarşamba günü düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde 3 bin 205 oy olarak Eğirdir Belediye Başkanı olan Mustafa Özer, mazbatasını Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Filiz Şahin’in elinden aldı.

Şahin, Eğirdir’de mutlu, huzurlu bir seçim süreci yaşandığını ifade etti. "İnşallah Eğirdir için hayırlı uğurlu olur" diyen Şahin,  Mustafa Özer’i tebrik ederek mazbatayı takdim etti.

Mazbatayı aldıktan sonra Hükümet Konağından çıkan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, kendisini bekleyen belediye personeli ve vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Belediye önünde düzenlenen programda Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, Veli Gök, Milletvekili Uğur Gökgöz birer konuşma yaparak yeni başkan Mustafa Özer ve ekibini tebrik ettiler başarılı çalışmalar temennisinde bulundular.

ÖZER: “BİZİM DÖNEMİMİZDE EĞİRDİR’İMİZE

HİÇ GÖRMEDİĞİ HİZMETİ GÖSTERECEĞİZ VE GÖRECEKSİNİZ”

Düzenlenen törende konuşma bir yapan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer; “Eğirdir’imize bizim dönemimizde hiç görmediği hizmeti göstereceğiz ve göreceksiniz. Eğirdir altın çağını bizimle yaşayacak” dedi.

Özer, konuşmasında şunları söyledi:

"31 Mart yerel seçimlerini demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirdik. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde  teveccüh göstererek şahsımı aday gösteren Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanımıza, milletvekillerimize, il ve ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma, kıymetli ilçe başkanımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve Eğirdir halkına en kalbi duygularla şükranlarımı sunuyorum.

Bugün bayrak devir teslim töreni için toplanmış bulunuyoruz. 5 yıl boyunca ülkemizin zor dönemlerden geçmesine rağmen Eğirdir’i yatırımlar konusunda birbirinden güzel hizmetler veren Veli Gök başkanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gelecek 5 yıllık dönemde Türkiye yüzyılı vizyonumuzla siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor olacağız. Sizlerden aldığımız güç ve destekle Eğirdir’e altın çağını hep beraber yaşatacağız. Rabbim bizlere, sizlere karşı değerli hizmetler yapmayı nasip etsin ve mahcup eylemesin. Şahsım ve ekibime göstermiş olduğunuz teveccühe, güvene, asla ve asla pişman olmayacaksınız. Eğirdir’imize bizim dönemimizde hiç görmediği hizmeti göstereceğiz ve göreceksiniz. Bunun sözünü buradan sizlere veriyorum. Sarsılmaz bir iman kuvvetimizle, gücümüzle, enerjimizle Eğirdir’imize sizlere, gençlerimize, öğrencilerimize altın çağını hep beraber yaşatacağız” dedi.

Konuşmaların ardından belediye başkanlık makamına geçilerek devir-teslim töreni yapıldı. Veli Gök, yeni Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’i tebrik ederek koltuğunu devretti. Tebrikleri kabul eden Mustafa Özer ve ekibi misafirlerine teşekkür etti.

- EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap