Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 9.4.2024 15:55:04 - Okunma Sayısı:303 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Çelik, mesajında bayramın sevgi ve hoşgörü vesilesi olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

            "Kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak sevgi ve hoşgörü vesilesi olan Mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

            Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım.

            Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere Eğirdirli hemşerilerimizin, Yüce Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap