Eğirdir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir  Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Haberin Tarihi: 15.4.2024 12:45:22 - Okunma Sayısı:379 defa okundu.

Başkan Mustafa Özer; ‘5 Yıllık Dönemde Güzel Çalışmalara İmza Atacağız.’

EĞİRDİR  BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

KALABALIK VE COŞKULU BAŞLAYAN MECLİS DUALARLA AÇILDI.

BAŞKAN MUSTAFA ÖZER; ‘5 YILLIK DÖNEMDE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ.’

 

Eğirdir Belediye Meclisi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçimlerden sonra seçilen Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER ve Meclis Üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Halkın ve siyasi parti temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği ilk meclis toplantısı 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da yapıldı.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER’i Belediye binası önünde AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi, Belediye Meclisi Üyeleri ve  AKParti üst kademe yetkilileri karşıladılar.

Belediye Başkanlık makamında alkışlarla içeriye giren Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasını istedi. Daha sonra İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’nun dualarıyla Eğirdir Belediye Meclisinin 2024 yılı Nisan ayı meclis toplantısı başladı.

Belediye Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt altına alınması oybirliğiyle karara bağlandı.

Daha sonra oy birliğiyle katip üyeliklere Abdullah Ünsal, Ramazan Karadağ, yedek katip  üyeliklere Süleyman Ursavaş, Mehmet Bıyıklıoğlu seçildi.

Belediye Meclis Başkan Vekilliğine ise Adnan Görgülü ve Gökhan Eyüp Barlas seçildi. Belediye Encümen Üyeliklerine ise 1 yıllığına Adnan Görgülü ve Halil Okutan seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Tarım ve Kırsal Kalkınma Komisyonu, Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Göller Bölgesi Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği Meclisi, Akdeniz Belediyeler Birliği, Isparta İl Belediyeleri Yurt Yaptırma Birliği üye seçimlerinin ardından Denetim Komisyon Raporu meclise sunuldu.

2023 yılı  faaliyet raporunun görüşülerek karara bağlanmasının ardından gündemin son maddesinde Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından Başkanlık makamına sunulan ve Eğirdir Belediye Başkanlığına ait % 100  hissesine sahip Göl-belde İmar İnşaat Mimarlık Mühendislik Taşımacılık Soğuk Hava Deposu Tarım ve Temizlik Mahrukat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketinin her türlü iş ve işlemleri için imza atma yetkisi temsilen tam yetkili olmak üzere Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’e meclisin oy birliğiyle verildi.

Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer; ‘Değerli arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun, önce belediyemize, Eğirdir’imize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu 5 yıllık dönemde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. İmza atacak değerli kitle burada, hep beraber Allah’ın izniyle biz güzel çalışmalara imza atacağız.  Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum, Allah mübarek etsin.’ İfadelerini kulandı.

Eğirdir Belediye Meclisi 06.05.2024 saat 21.00’de toplanmak üzere sona erdi.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap