Din Görevlilerine Seminer Verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Din Görevlilerine Seminer Verildi
Haberin Tarihi: 18.9.2015 10:44:00 - Okunma Sayısı:1336 defa okundu.

Din görevlileri haftasının yaklaşması münasebetiyle 15.09.2015 Salı günü tarihçi yazar Mustafa Turan tarafından ilçemiz din görevlilerine yönelik "Aile içi iletişimde İdeal Din Görevlisi" konulu seminer verildi.

Din Görevlilerine Seminer Verildi

 

            Din görevlileri haftasının yaklaşması münasebetiyle 15.09.2015 Salı günü tarihçi yazar Mustafa Turan tarafından ilçemiz din görevlilerine yönelik “Aile içi iletişimde İdeal Din Görevlisi” konulu seminer verildi.

            Mustafa Turan, konuşmalarında “ölçekleri yanlış olanların bütün ölçümleri yanlıştır” diyerek ölçek ve ilham kaynağımızın Kur’an ve sünnet olması gerektiğini ancak bu şekilde her işimizin doğru olabileceğini ifade etti.

            Konuşmasında Din görevlisinin örnek insan olduğunu vurgulayan tarihçi yazar Mustafa Turan, günümüzde cemaat profilinin değiştiğini ifade ederek din görevlilerinin, her meslek ve meşrepten cemaatin önünde imam olduğunu bilerek hareket etmelerini, her kim ne iş yaparsa işini en iyi şekilde yapması gerektiğini örnekleri ile anlattı. Seminer sonunda İlçe Müftüsü Sacit Ekerim, din görevlilerimiz adına Mustafa Turan’a teşekkürlerini sundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap