Gülbirlik Ürünleri, Eğirdir'den Çin'e Canlı Yayında Satışa Sunuldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gülbirlik Ürünleri, Eğirdir'den Çin'e Canlı Yayında Satışa Sunuldu
Haberin Tarihi: 15.5.2024 13:45:47 - Okunma Sayısı:700 defa okundu.

Dünyaca ünlü GÜLBİRLİK'in gül ürünlerinin satışı, Eğirdir Akpınar Seyir Terası'nda düzenlenen canlı yayınla, internet üzerinden gerçekleştirildi.

Gülbirlik Ürünleri, Eğirdir'den Çin'e

CANLI YAYINDA SATIŞA SUNULDU

Dünyaca ünlü GÜLBİRLİK'in gülsuyu, gülyağı, gül sabunu gibi gül ürünlerinin satışı, bugün Eğirdir Akpınar Seyir Terası'nda düzenlenen canlı yayınla, internet üzerinden gerçekleştirildi.

"App:kvaishov" internet adresinden yapılan canlı yayına katılan Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan, Gülbirlik gül ürünlerinin daha önce uçak ve deniz kargo ile Çin'in kalbi, Shanghai'ye gönderildiğini ve 10 milyon takipçisi bulunan site üzerinden satışa sunulduğunu belirtti.

İnternet sitesinde önce GÜLBİRLİK'in tanıtımı yapılırken, Isparta gülü ve ürünlerinin tanıtımı ve satışları görsel şovlarla gerçekleştirildi.

Gazetemize bilgi veren Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan, dünyanın pekçok ülkesinde Gülbirlik ürünlerinin satıldığını, ancak ürünlerin ilk kez online satışla Çin'de satışının yapıldığını bildirdi.

"App:kvaishov" online satış platformunun yöneticisi Aysun LİU ise; 16 kişilik grupla geldikleri Eğirdir'e hayran kaldıklarını, Eğirdir Gölü'nün güzel manzarası eşliğinde yapılan online satıştan çok umutlu olduklarını söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap