Başkan Özer, ETUDOSK Dağcılık Şenliğine Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Özer, ETUDOSK  Dağcılık Şenliğine Katıldı
Haberin Tarihi: 27.5.2024 12:30:56 - Okunma Sayısı:609 defa okundu.

ÖZER: "Bu Tür Etkinliklere Her Zaman Destek Vereceğiz"

BAŞKAN ÖZER, ETUDOSK  DAĞCILIK ŞENLİĞİNE KATILDI

ÖZER: "Bu Tür Etkinliklere Her Zaman Destek Vereceğiz"

İlçemizde faaliyet gösteren ETUDOSK (Eğirdir Turizmini Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü) tarafından bu yıl 28. si düzenlenen Geleneksel Eğirdir Dağcılık Şenliği sona erdi.

24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Dedegöl Dağı ve Melikler Yaylası'nda düzenlenen 28. Geleneksel Eğirdir Dağcılık Şenliğine katılan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, vatandaşlarla yaptığı sohbetinde; doğa sporlarının ve özellikle dağcılığın Eğirdir için önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin bölgenin tanıtımı ve turizmin gelişimi açısından büyük fayda sağladığını belirtti.

Dedegöl Dağcılık Şenliği, doğaseverler ve dağcılar için önemli bir etkinlik olarak biliniyor ve her yıl birçok katılımcıyı ağırlıyor. Başkan Özer, şenliğin organizasyonuna emeği geçenlere teşekkür ederken, katılımcılara da doğayı koruma ve sürdürülebilir turizmi destekleme çağrısında bulundu. Eğirdir Belediyesi'nin de bu tür etkinliklere her zaman destek vereceğini ifade eden Özer, ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtımı için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

- Eğirdir Belediye Basın Bürosu

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    30.5.2024 21:30:31
    Bu şenliğe hangi desteği verdi de diğer şenliklere ne verecek tamamen tribünlere oynama!!!
Yorum Yap