EĞİRDİRSPOR YILDIZLARI İLE KAZANDI 2-1

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR YILDIZLARI İLE KAZANDI 2-1
Haberin Tarihi: 21.9.2015 17:56:00 - Okunma Sayısı:1547 defa okundu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden takımımız Eğirdirspor, sezonun ilk maçında Afyonkarahisar temsilcisi İscehisarspor'u Hüseyin Kartal ve Cem Çetin'in golleriyle 2--1 mağlup etti.

EĞİRDİRSPOR YILDIZLARI İLE KAZANDI 2-1

 

            Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden takımımız Eğirdirspor, sezonun ilk maçında Afyonkarahisar temsilcisi İscehisarspor’u Hüseyin Kartal ve Cem Çetin'in golleriyle 2--1 mağlup etti.

            İscehisar İlçe Sahasında kötü zemin ve saha şartlarında oynanan maçı Ankara Bölgesinden Onur Bingöl, Kadir Kantekin ve Serkan Şaylan isimli hakemler yönetti. Eğirdirspor’u galibiyete taşıyan golleri: 38. Dakikada Cem Çetin ve 52. Dakikada Hüseyin Kartal attı. İlk golün asistini yapan Kartal, hava toplarında etkili futboluyla göz doldurdu. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan Eğirdirspor, 2. Haftada Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak.

            Eğirdir Teknik direktörü Hakan Karaca, maç sonunda basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunarak “Sezona galibiyetle başladık. Sahadan dolayı istediğimiz oyunu sergileyemedik. Farklı bir galibiyet bekliyorduk, bu takımımızı etkiledi. Bayram öncesi takımımız adına iyi oldu. İlk maçlar her zaman zor geçer. Galibiyet ve 3 puan bizim için iyi oldu.” dedi.

            Karşılaşmayı aslen İscehisarlı olan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'da tribünden takip ederken, maçın son dakiklarında İscehisarspor taraftarları tarafından Eğirdirspor taraftar grubunun bulunduğu tribüne su şişeleri atılsa da Eğirdirspor taraftarları karşılık vermeyince güvenlik güçleri olayları kısa sürede yatıştırdı.

            Eğirdirspor sezonun ikinci maçında 4 Ekim 2015 tarihinde Eğirdir İlçe stadında Konyaaltı Belediyespor'u konuk edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap