EĞİRDİR’DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI
Haberin Tarihi: 15.6.2024 13:20:34 - Okunma Sayısı:514 defa okundu.

KAYMAKAM ÇELİK EĞİRDİR’E VEDA EDİYOR…

EĞİRDİR’DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

KAYMAKAM ÇELİK EĞİRDİR’E VEDA EDİYOR…

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla Eğirdir’de bayramlaşma programı yapıldı.

Bu yıl 16-19 Haziran tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı dolayısıyla Eğirdir’de de bayramlaşma programı düzenlendi.

Eğirdir Liman Sosyal tesislerinde düzenlenen programa; Kaymakam Adem Çelik, eşi Dr. Ayşe Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Belediye Başkanı Mustafa Özer, kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Adem Çelik Eğirdir’e Veda Ediyor…

5 yıldır Eğirdir’de görev yapan Kaymakam Adem Çelik’in tayini çıkıyor. Eğirdir’de bulunmaktan, çalışmaktan ailecek çok memnun kaldıklarını ifade eden Kaymakam Çelik, orada bulunan vatandaşlarla vedalaştı.

Konuşmalarına herkesin Kurban Bayramını kutlayarak başlayan Adem Çelik, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “kurban bayramlarında bildiğiniz gibi bayramlaşma programımızı bir gün öncesinden yani arefe günü yapıyoruz. Çünkü herkes bayramın birinci günü kurban vecibelerini yerine getiriyor ve büyük bir uğraş içerisinde oluyor. Ama arefe günleri de bayram günü kadar çok kıymetli. Bugün bu arefe gününde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mitlilik duyuyorum. Hepinizin kurban bayramını ailenizle birlikte, çoluğunuzla, çocuğunuzla tebrik ediyorum. Huzurlu, mutlu güzel günler diliyorum” dedi.

Biliyorsunuz ki bizler güzel Eğirdir’imizde 5 yıllık süremizin de sonuna geliyoruz. Belki Eğirdir’de 5 yıl kalabilen ender kaymakamlardan biriyim. Eğirdir gibi ilçelerde bizlerin süresi 5 yıl. Biz de bu 5 yıl içerisinde dolu dolu, musmutlu geçirdik. Her birinize bizlere Eğirdir’de ev sahipliği yaptığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Eğirdir’de eşimle, çocuğumla, ailemle  çok güzel bir 5 yıl geçirdim. Tabi ki her güzelliğin de bir sonu var. Memleketin diğer bölgelerinde de bulunmak gerek. Memleketin bir çok bölgesinde çalışan bir mülki daire amiri olarak Eğirdir’de bulunmaktan hasletten ayrı bir gurur ve mutluluk duydum. Eşim Ayşe hanım da Eğirdir’i çok seviyor. Ev sahipliğiniz için, buraya geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdiden bayramınızın huzur içinde geçmesini diliyorum. Güzel Eğirdir’imize, güzel ülkemize, milletimize huzurlar, güzellikler getirsin bu bayram. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’de selamlama konuşması yaparak başladığı konuşmasında; “…Bir bayram arefesine kavuşmanın gururunu, sevincini, hep beraber yaşıyoruz. Burada, birlik ve beraberlik içerisinde arafe gününüzü ve kurban bayramınızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Eğirdir Huzurevinde de bayramlaşma yapıldı…

Liman sosyal tesislerindeki bayramlaşma programının ardından Kaymakam Adem Çelik ve beraberindekiler Eğirdir Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, burada bulunan en büyük değerlerimiz olan yaşlılarımızın da bayramını kutladılar.

Sohbet içerisinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Huzurevi sakinleriyle de bir vedalaşma yaptı.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap