EĞİRDİR’DE HIRSIZLIK YAPAN 2 KADIN, ANKARA’DA YAKALANDI…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE HIRSIZLIK YAPAN 2 KADIN, ANKARA’DA YAKALANDI…
Haberin Tarihi: 15.6.2024 14:00:38 - Okunma Sayısı:804 defa okundu.

KADINLAR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

EĞİRDİR’DE HIRSIZLIK YAPAN 2 KADIN, ANKARA’DA YAKALANDI…

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde geçtiğimiz hafta Yazla Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayı, Eğirdir ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve kapsamlı çalışmaları sonucu aydınlatıldı.

Eğirdir’de 4 eve girerek, ev sahiplerinin çeşitli ziynet eşyalarını ve bir polise ait tabanca çalan, adeta suç makinesi çıkan Osmaniye’li oldukları öğrenilen Çağla Ugran ve çocuk hırsız (Cemile Y.) Ankara ilinde yakalanarak, Eğirdir’e getirildi.  

Çağla Ugran: “Çok Pişmanım”

Eğirdir Emniyet Müdürlüğüne getirilen kadın hırsızlar, buradaki sorgularının ardından Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Çağla Ugran, hırsızlık yaptığı için çok pişman olduğunu ifade etti.

Edinilen bilgiye göre hırsızlar, polise ait tabancayı geri getirmişler.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “08.06.2024 günü Eğirdir Yazla mahallesi Çatal Apartaman’da  meydana gelen hırsızlık neticesinde;

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan titiz ve kapsamlı araştırmalar  sonucu,

Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Suça sürüklenen Çocuk C.Y. (2006 Osmaniye doğumlu, çok sayıda suç kaydı mevcut) ve Ç.U(1997 Osmaniye doğumlu çok sayıda suç kaydı mevcut) 14.06.2024 tarihinde Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ankara ilinde yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheli şahıslar Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğüne ekiplerce getirilmiştir.

Gözaltına alınan şüpheli Ç.U ve C.Y 15.06.2024 günü Adli Mercilere çıkarılmıştır.

Suç ve suçlular ile mücadelemize kararlıkla devam edilmektedir. Eğirdir halkının asayişi ve güvenliği önceliğimizdir” denildi.

Kadın hırsızların tutuklanacağı edinilen bilgiler arasında.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    16.6.2024 04:04:23
    Yakalansa ne olur eve girmenin hırsızlık yapmanın cezası yok muhtemelen bi daha yapnayın deyip bırakılmıştır...bir eve girmenin bedeli en az 10 yıl olmalı...ama nerdeee...haneyi insanları koruyan mı var
Yorum Yap