EĞİRDİR SEÇİME HAZIR...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SEÇİME HAZIR...
Haberin Tarihi: 21.10.2015 15:12:00 - Okunma Sayısı:2122 defa okundu.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26'ncı dönem milletvekili genel seçimleri öncesi Eğirdir'de Sandık Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Memur üyelere yönelik "Seçim Görevleri" konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

EĞİRDİR SEÇİME HAZIR…

       1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26’ncı dönem milletvekili genel seçimleri öncesi Eğirdir’de Sandık Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Memur üyelere yönelik “Seçim Görevleri” konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Bilgilendirme toplantısı bugün saat 09.30’da Eğirdir Vergi Dairesi üzerinde bulunan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

       Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Arife Güven başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hasan Ali Öçal, Eğirdir Merkez, köy ve kasabalarında görev yapacak olan sandık başkanları, yardımcılar ve memur üyeler katıldı.

        Seminer öncesi bir açılış konuşması yapan Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Arife Güven: “Bugün 26’ncı dönem milletvekili genel seçimleri için toplanmış bulunmaktayız. Sizler, seçim sandık başkanı, yardımcıları ve üyelerine önemli görevler düşmektedir. Bu görevleri yerine getirirken anayasal ilke olan eşit, gizli ve açık sayım döküm ilkelerine riayet edeceğinize inanıyorum. Seçim günü karşılaşabileceğiniz sorunlarla baş edebilmek, bunların önüne geçebilmek adına bugünkü seminerde başarılı olmanız gerekmektedir. Sizlere seçim günü her daim yardımcı olmaya çalışacağız. Telefonlarınızı açık tutunuz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

       Daha sonra Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hasan Ali Öçal da seçim ile ilgili bilgiler verdikten sonra Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) hazırlamış olduğu “26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sandık Kurulu Eğitim Semineri” konulu  slayt izlenildi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap