ADANA VALİSİ COŞ, ÖZMERAL'İ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADANA VALİSİ COŞ, ÖZMERAL'İ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 17.8.2013 09:42:00 - Okunma Sayısı:1859 defa okundu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, memleketi Eğirdir'e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret etti.

ADANA VALİSİ COŞ, ÖZMERAL’İ ZİYARET ETTİ

 

            Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, memleketi Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

            Eğirdir’e her geldiğinde ilçenin daha da güzelleştiğini ifade eden Adana Valisi Coş, Eğirdir’i temiz ve çok güzel gördüğünü belirterek Başkan Özmeral’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

            Adana Valisi Coş, daha önceki ziyareti sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın imzası bulunan Eğirdir Belediyesi için “En Temiz Kent Türkiye İkincisi” yazılı belgeyi gördüğünü ve Eğirdir adına sevindiğini ifade ederek, Başkan Özmeral’i kutladı. Vali Coş,’un “Başkanımızın gayretli çalışmalarını biliyorum. Eğirdir’imiz ve Belediyemiz güzelleşiyor. Eğirdir’e güzellikler gelmiş. Hizmetler hiçbir zaman bitmeyecektir, devam edecektir. Asıl olan mevcut imkânları en iyi şekilde değerlendirmek ve insanların faydasına olacak hale getirmektir. Eğirdir ayrı bir güzel. Belediye Başkanımızın başarılarının devamını diliyorum. Belediye Başkanımız mevcut imkânları değerlendirerek en güzel hizmetleri gayretli çalışmaları ile vermektedir. Allah, Başkanımızın gücüne güç katsın” dedi.

            Başkan Özmeral, en büyük illerimizden Adana’nın Valisi olmasından dolayı hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş’la gurur duyduklarını ifade etti.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Vali Coş’un Belediye’ye yaptığı ziyaretten ve gösterdiği samimi, sıcak kucaklayıştan dolayı memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

            Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un ziyaretinde, babası Nurullah Coş ve Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da hazır bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap