Minderin Efendisi Abdurrahman Öz...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Minderin Efendisi Abdurrahman Öz...
Haberin Tarihi: 11.11.2015 09:05:00 - Okunma Sayısı:1512 defa okundu.

Abdurrahman Öz, Bursa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Bursa Gemlik Belediyesinin düzenlemiş olduğu Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası'nda 100 kiloda Isparta Belediyesi adına finalde Bulgar rakibini tuşla yenerek şampiyon oldu.

Minderin Efendisi Abdurrahman Öz…

 

            Abdurrahman Öz, Bursa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Bursa Gemlik Belediyesinin düzenlemiş olduğu Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası'nda 100 kiloda Isparta Belediyesi adına finalde Bulgar rakibini tuşla yenerek şampiyon oldu.

            Minderin Efendisi Abdurrahman Öz’ü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

            1.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında düzenlenen ve 10 ülkeden 157 sporcunun katıldığı “5.Uluslararası Minik Erkekler Serbest Güreş Turnuvası” müsabakalarında Türkiye takım halinde şampiyon olurken, dereceye giren sporcular madalya ve kupayla ödüllendirildi.

            1. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında birçok spor organizasyonuna sahne olan Gemlik’te, “5.Uluslararası Minik Erkekler Serbest Güreş Turnuvası” heyecanı yaşandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve Güreş Federasyonu Bursa İl Temsilciliğiyle birlikte organize ettiği Turnuvaya Türkiye, Yunanistan, Makedonya, Kosova, Bulgaristan, Moldova, Gagauzya, Ukrayna, Arnavutluk ve Özbekistan’dan 157 minik güreşçi katıldı. 7-8 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen ve sporcuların 12 sıklette mücadele ettiği Turnuvada 2 gün boyunca kıran kırana mücadeleler yaşandı. 103 puan alan Türkiye’nin takım halinde şampiyon olduğu Turnuvada, 92 puan alan Bulgaristan ikinci, 75 puan alan Moldova da üçüncü oldu. Final Müsabakalarının ardından düzenlenen törende dereceye giren sporculara madalya ve kupa verildi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Adil Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, sporcu ve antrenörlerin katıldığı törende ayrıca birinci olan Türkiye 5 bin, ikinci olan Bulgaristan 3 bin, üçüncü olan Moldova Takımı ise 2 bin lira para ödülünün sahibi oldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap