Bu Maç Kaçmaz

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bu Maç Kaçmaz
Haberin Tarihi: 14.11.2015 08:51:00 - Okunma Sayısı:1365 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilçemizi temsil eden Eğirdirspor, deplasmanda şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilen Afyonspor'a konuk oluyor. Maç pazar günü saat: 13.30'da Afyon Atatürk Stadında.

Bu Maç Kaçmaz

Eğirdirspor Kritik Virajda

               Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilçemizi temsil eden Eğirdirspor, deplasmanda şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilen Afyonspor'a konuk oluyor. Maç pazar günü saat: 13.30'da Afyon  Atatürk Stadında.

               Bu hafta sonu kendi evinde Eğirdirsporu ağırlayacak olan Afjet Afyonspor artık son hazırlıklarını tamamlıyor.  Hedef 10 Bin taraftar ile başlayan etkinlikte Pazar günü stadı doldurmaya hazırlanan taraftarlarda takımlarından galibiyet beklerken, Ligde çıkışını sürdürmek isteyen Eğirdirspor ise bu maçtan mutlak galibiyetle dönmek istiyor.

               AFYON TAKIMLARI LİDERİ BELİRLEYECEK

               Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu sezon ilk defa kendi evinde seyircisi önünde maça çıkacak. Jetlerin konuğu İscehisarspor'u ilk hafta mağlup eden temsilcimiz Eğirdirspor olacak. İscehisarspor'da ise durum farklı. Serik Belediyespor deplasmanına gidecek olan İscehisar’un galibiyete uzanması halinde zirvede işler değişecek. Eğirdirspor'un maçı kazanması halinde ise lig daha zevkli ve çekişmeli bir hal alacağa benziyor.

               Eğirdirspor Afjet Afyonspor maçı için taraftarlarından destek beklerken, pazar günü oynanacak olan maç için taraftar otobüsü 'de kaldırılacağı bildirildi. 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap