EĞİRDİRSPOR YİNE HAKEM KURBANI 2-0

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR YİNE HAKEM KURBANI 2-0
Haberin Tarihi: 17.11.2015 09:53:00 - Okunma Sayısı:1145 defa okundu.

Bölgesel Amatör Ligi 7.Grupta mücadele eden Afjet Afyonspor aylar sonra kendi evinde seyircisi ile buluştuğu karşılaşmada temsilcimiz Eğirdirspor'u 2 gol ile geçerek hanesine 3 puan daha yazdırdı ve averaj farkı ile Liderliğe oturdu.

EĞİRDİRSPOR YİNE HAKEM KURBANI 2-0

 

            Bölgesel Amatör Ligi 7.Grupta mücadele eden Afjet Afyonspor aylar sonra kendi evinde seyircisi ile buluştuğu karşılaşmada temsilcimiz Eğirdirspor'u  2 gol ile geçerek hanesine 3 puan daha yazdırdı ve averaj farkı ile Liderliğe oturdu.

            Karşılaşma pazar günü Saat 13:30 'da Afyon Atatürk Stadında oynandı.

            Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakibine baskı kuran ve gol arayan taraf Eğirdirspor oldu. Temsilcimiz Burak ve Süleyman'ın ayağından 2 gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

            İkinci yarıya daha etkili başlayan Eğirdirspor, oyun üstünlüğü kurmaya çalışırken, Burak Gezer’in maçın 56’ncı dakikasında çift sarı karttan kırmızı kart görmesiyle birlikte Eğirdirspor 10 kişi kaldı.

            Maçın 57. dakikasında Afjet Afyonspor, Penaltı atışında topun başına geçen Murat YILMAZ’ın topu filelere göndermesiyle skoru 1-0'a getirdi. Bu golün ardından maçı katletmeye devam eden maçın Hakemi Murat Çolka, Eğirdirspor Teknik Dİrektörü Hakan Hayati Karaca'yı itiraz nedeni ile tribüne gönderdi. Afjet Afyonspor golden 5 dk sonra Hakan Doğan'ın sert vuruşu ile ikinci golü dakika 62 de buldu ve durumu 2 - 0’a getirdi. 10 kişi kalan temsilcimiz Eğirdirspor ise Bulut, Cenk, Süleyman ve Cem Çetin ile geliştirdiği diğer ataklarda golü bulmayınca karşılaşma 2 - 0 sona erdi. Eğirdirspor 6. sıradaki yerini korurken, Afjet Afyonspor averajla liderlik koltuğuna oturdu.

            "BAŞKAN UYSAL

            İSYAN ETTİ"

            Maç sonunda konuşan Eğirdirspor Kulüp başkanı Halil İbrahim Uysal hakemlerin maçı katlettiğini dile getirerek "Bir gün gelir, o tarih denen melanet doğruları yazar.Ben bu günü asla ve asla unutmayacağım. Kendini hakem zanneden art niyetli bir zavallı benim oyuncularımın emeğini en hafif ifade ile arsız bir adi hırsız gibi çaldı. Ey TFF, ey MHK, yeter artık, Bundan sonra bu zavallı ortaoyununun Dümbüllü İsmali'i olmak istemiyoruz. Ceza varsa lütfen verin, Her maçta kıyım kıyım kıyılan, terbiyesiz, ahlaksız, yetersiz, art niyetli hakemlere kurban edilen bir takım var. Yarım metreden elleri kapalı Sırtı dönük pozisyona penaltı ve kırmızı kart karar veren hakem olsa olsa futbol katilidir. Yazıklar olsun senin gibi ahlaksız hakemlere, bir Takımın emeği ile bu kadar oynanmaz" dedi. Eğirdirspor çarşamba günü deplasmanda erteleme maçında Eskişehir Yunusemre spor ile saat 13.30 karşılaşacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap