EĞİRDİR ELMASPOR ACIPAYAM KARŞISINDA!..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR ACIPAYAM KARŞISINDA!..
Haberin Tarihi: 20.11.2015 16:08:00 - Okunma Sayısı:1323 defa okundu.

Türkiye Erkekler 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilçemizin yüz akı Eğirdir ELMASPOR 22 Kasım 2015 Pazar günü saat 14.00'de Eğirdir Kapalı Spor Salonunda grubunun eski takımlarından ACIPAYAM HALK EĞİTİM ile karşılaşacak.

EĞİRDİR ELMASPOR ACIPAYAM KARŞISINDA!..

 

            Türkiye Erkekler 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilçemizin yüz akı Eğirdir ELMASPOR 22 Kasım 2015 Pazar günü saat 14.00’de Eğirdir Kapalı Spor Salonunda grubunun eski takımlarından ACIPAYAM HALK EĞİTİM ile karşılaşacak.

            Antrenör Ahmet Özkoç bütün hemşehrilerimizi Pazar günü oynanacak EĞİRDİR ELMASPOR - ACIPAYAM HALK EĞİTİM karşılaşmasına davet etti.

            Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Eğirdir ELMASPOR Antrenörü Ahmet Özkoç: “Maçı kazanarak liderliği kovalayacağız. Bu sezon grubumuz güçlü takımlardan oluştu. Her maç lider ve ilk sıralamayı değiştirecek. Keyifli maçlar izlemeye alışkın taraftarımıza Acıpayam galibiyetini de sunmalıyız. Seyircimizi maça davet ediyorum. Gelsinler, alkışlasınlar, destek versinler. Desteklerine karşılık sporcularımdan iyi bir oyun ve sonuçla cevap alacaklar” dedi.

            Kulüp Başkanı A. Şevki Tığlı ise: “Bu maçımızda ben de sporcularımın yanında olacağım. İlk yarının en zorlu dönemecine girdik. Bundan sonraki maçlarımız kıran-kırana olacak. Seyircilerimizi keyifli maçlar bekliyor. Her zaman olduğu gibi taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Sporcularımıza başarılar ve taraftarımızın desteklerinin devamını diliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap