BAŞKAN MUSTAFA ÖZER “ENERJİ ALTYAPIMIZ GÜÇLENDİKÇE İLÇEMİZİN GELECEĞİ DAHA DA AYDINLANACAK”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKAN MUSTAFA ÖZER “ENERJİ ALTYAPIMIZ GÜÇLENDİKÇE İLÇEMİZİN GELECEĞİ DAHA DA AYDINLANACAK”
Haberin Tarihi: 15.11.2025 14:44:41 - Okunma Sayısı:1114 defa okundu.

Eğirdir’de doğalgaz arzının başlaması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, doğalgazın ilçe için yalnızca bir enerji kaynağı değil, aynı zamanda önemli bir kalkınma adımı olduğunu vurguladı.

BAŞKAN MUSTAFA ÖZER: “ENERJİ ALTYAPIMIZ GÜÇLENDİKÇE, İLÇEMİZİN GELECEĞİ DAHA DA AYDINLANACAK”

Eğirdir’de doğalgaz arzının başlaması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, doğalgazın ilçe için yalnızca bir enerji kaynağı değil, aynı zamanda önemli bir kalkınma adımı olduğunu vurguladı.

Başkan Özer, konuşmasında doğalgazın çevre dostu bir yakıt olmasının yanı sıra, şehirlerin modernleşmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesinde kritik bir rol oynadığını belirterek şunları söyledi:

“Doğalgaz, sadece temiz bir yakıt unsuru değil. Doğalgaz aynı zamanda bir şehrin kalkınması, temiz çevre olması, ilerlemesi konusunda atılan önemli adımlardan biridir. Doğalgazla birlikte çevre bilincini ve doğayı koruma kültürünü vatandaşlarımıza daha güçlü şekilde aktarmış oluyoruz.”

Konuşmasının devamında ilçeye kazandırılan Fen Lisesine de değinen Başkan Özer, bu süreçte karşılaşılan zorluklara rağmen hızlı ve kararlı adımlar attıklarını belirtti.

“Fen Lisesini Eğirdir’de yapamaz, beceremezler dediler. Ancak Allah’ın izniyle ve Valimizin büyük desteğiyle, DDY’dan arazi tahsisi gibi uzun zaman alabilecek bir işi yalnızca 20 gün içerisinde tamamlayarak ilçemize kazandırdık.” ifadelerini kullandı.

Hizmet anlayışlarının merkezinde her zaman halkın olduğunun altını çizen Başkan Özer, “Biz Eğirdir’imize efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Bu anlayışla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Törende emeği geçen tüm kurumlara, Torosgaz ailesine ve belediye ekiplerine teşekkür eden Özer, ilçeye eşit, sürdürülebilir ve modern hizmet götürme sözlerini kararlılıkla yerine getireceklerini söyledi.

Konuşmasının sonunda şu sözlere yer verdi:

Bu önemli yatırımı hayata geçirirken yanımızda olup bize güç veren tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Enerji altyapımız güçlendikçe, ilçemizin geleceği daha da aydınlanacak. Hayırlı uğurlu olsun, Eğirdir kazanacak!”

-EMEL TURAN KARTAL-

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    16.11.2025 08:22:49
    Sayın Özer eğirdirde evlerden çamurlu su akmaktadır 21. Yüzyıldayız bu normal değildir öncelikli bu sorun giderilmelidir çamaşırlar bulaşıklar kirli suyla yıkanıyor makinalarımız bozuluyor ilk önce vatandaşın temiz su hakkıdır sonrası göldür bu gelecek kaynak su Ispartayamı verilecek başdeğirmenin açıklaması bu yönde göldeki hali halihazırdaki borulara verilip ıspartalıya memba suyu içirecekmiş açıklamaları bu yöndedir gölü bitiren Ispartadır elmacılar göletler sondajlar mermerciler bunlar durdurulursa göl biraz kendine gelir koca göl bitti ikiye ayrıldı insanoğlunun verdiği zararlar görmezden gelinemez gölden bir damla su alınmamalıdır.
Yorum Yap