ALIN TERİ HEBA OLMASIN!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ALIN TERİ HEBA OLMASIN!...
Haberin Tarihi: 1.5.2026 11:55:35 - Okunma Sayısı:229 defa okundu.

Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanı emekli Albay Hasan Kurtay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.           

ALIN TERİ HEBA OLMASIN !...

Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanı emekli Albay Hasan Kurtay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.           

Kurtay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ”Alın teri ile üreten, emek veren ve hayatın tüm yükünü omuzlayarak; yaşamını sürdürmeye çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

İşçi ve emekçilerimiz, ağır ekonomik şartlar altında ezilmekte ve günümüzde yaşanan ekonomik çöküntü, Türk emekçilerinin alın terini acımasızca sömürerek; insanca yaşama haklarını ellerinden almaktadır.

Emeğin hakkının korunduğu, liyakatın esas alındığı, çalışanların geleceğe umutla baktığı aydınlık yarınlar ve güçlü Türkiye için; bu toprakları ayakta tutan tüm işçi ve emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Saygılarımla.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap