ADD'den Hastaneye Ziyaret...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD'den Hastaneye Ziyaret...
Haberin Tarihi: 15.1.2016 10:01:00 - Okunma Sayısı:1584 defa okundu.

ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün ve Yönetim Kurulu üyeleri; Nesrin Özdamar, İzzet Özdamar ve Kamile Öngün, geçen yıl görevine başlayan Eğirdir (KEHTRH) Başhekimi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy'a hayırlı olsun, hastalara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

ADD’den Hastaneye Ziyaret…

 

            Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Başkanlığı Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine ziyarette bulundu.        

            ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün ve Yönetim Kurulu üyeleri; Nesrin Özdamar, İzzet Özdamar ve Kamile Öngün, geçen yıl görevine başlayan Eğirdir (KEHTRH) Başhekimi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy’a hayırlı olsun, hastalara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
 

            ADD üyeleri Başhekim Aksoy’dan hastanenin son durumu hakkında bilgiler aldılar. Aksoy, Hastanemizin hasta oranının yükseldiğini, eski günlerdeki gibi hastanemizin ihtişamının arttığını ifade etti.

            Sohbet havasında geçen ziyarette ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün, Başhekim Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy’a çiçek ve Atatürk rozeti takdim etti. Öngün, “Başhekimimiz çok çalışkan. İnanıyoruz ki hastanemiz kendilerinin sayesinde yeniden canlılık kazanacak. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

            Ziyaretten oldukça memnun kalan Başhekim Aksoy, ADD başkanı Öngün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini dile getirdi.

            Daha sonra hastaları da ziyaret eden ADD üyeleri, hastalara karanfil vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap