Mehmet Akif Ersoy Okulundan Çay Etkinliği...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Akif Ersoy Okulundan Çay Etkinliği...
Haberin Tarihi: 16.1.2016 16:30:00 - Okunma Sayısı:2279 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından bayanlara yönelik Çay etkinliği düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Okulundan Çay Etkinliği…

 

            Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından bayanlara yönelik Çay etkinliği düzenlendi. Okul Müdiresi Belgin Akyıl: “Çayımızın amacı; okul-aile birliği ve veli toplantılarının dışında  velilerimizle bir arada olmak, kaynaşmak, eğlenmek.” dedi

            16 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 13.00’de Kervansaray Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe; Okul Müdiresi Belgin Akyıl, Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül Türker, okul öğretmenleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve hemşehrilerimiz katıldılar.

            Eğlence öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Okul Müdiresi Belgin Akyıl: “Okulumuzun bazı eksiklerinin giderilmesi için Okulumuz zaman zaman etkinlikler yapıyor. Geçen yıl Kermes etkinliği yapmıştık. Bu yıl da siz annelerimiz için Çay etkinliği yapalım dedik. Çayımızın yapılmasındaki asıl amaç okul -aile birliği ve veli toplantılarının dışında siz velilerle bir arada olmak, kaynaşmak, eğlenmek. Annelerimizin üzerinde çok büyük yükler var. Burada bu yorgunluğunuzu üzerinizden atın. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

            Akyıl, organizasyonun Kervansaray düğün salonunda yapılmasında destek veren  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e de teşekkürlerini dile getirdi.

 
            Daha sonra bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül Türker ise; “Sevgili misafirlerimiz hepiniz çay etkinliğimize hoş geldiniz. Okul Aile Birliği olarak velilerle kaynaşmak, okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek adına bir çay etkinliği yapmak istedik. Bunun için çalışmalar yaptık. Katılımınız ve destekleriniz için hepinize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz” dedi.
 

            Konuşmalarının ardından müzikli eğlenceye geçildi. Gönüllerince eğlenen hanımlar, okul yararına çekilişlere ve yarışmalara katılarak farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap