MEHMET BÜYÜKÇETİN:

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MEHMET BÜYÜKÇETİN:
Haberin Tarihi: 19.1.2016 11:51:00 - Okunma Sayısı:1702 defa okundu.

Gazetemizin kuruluşunun 46. Yıldönümünü kutlamak için gazetemizi ziyaret eden balıkçı esnaflarımızdan hemşehrimiz Mehmet Büyükçetin, 1975-76 yıllarında vatani görevini yaptığı Kars'ta, Eğirdir'in haberlerini AKIN Gazetesi'nden aldığını söyledi.

MEHMET BÜYÜKÇETİN:

“ASKERLİK YAPARKEN HABERLERİ AKIN’DAN ALIRDIM…”

 

          Gazetemizin kuruluşunun 46. Yıldönümünü kutlamak için gazetemizi ziyaret eden balıkçı esnaflarımızdan hemşehrimiz Mehmet Büyükçetin, 1975-76 yıllarında vatani görevini yaptığı Kars’ta, Eğirdir’in haberlerini AKIN Gazetesi’nden aldığını söyledi.

          S.S. Eğirdir Su Ürünleri Kooperatifi kurucularından ve eski başkanlarından olan Mehmet Büyükçetin, anılarını tazelerken şunları söyledi:

          “1975-76 yıllarında Kars’ta vatani görevimi yaparken bana Eğirdir AKIN Gazetesi gelirdi.       Komutanlarım çok şaşırır ve okuduktan sonra Akın Gazetesini bana verirlerdi. Birliğimde gazetesi gelen tek ben vardım. Mektuptan bile güzel olurdu Akın’ı okumak… Rahmetli babam, rahmetli Ali Sinan’ın arkadaşıydı. İkisi de nur içinde yatsınlar…”

              İfadeleriyle bizleri de geçmişe götüren değerli hemşehrimiz Mehmet Büyükçetin’e nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap