EĞİRDİR’İN GENÇLERİ İÇİN HAYIRLI OLSUN
Yeni Parti Eğirdir İlçe Başkanlığı, Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Said Yıldız için tebrik mesajı yayımladı.
Yeni Parti Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz imzasıyla yayımlanan mesajda, Yıldız’ın yeni görevinin Eğirdir, gençler ve spor camiası adına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Sayın Said Yıldız’ı, Yeni Parti Eğirdir İlçe Başkanlığı olarak tebrik ediyoruz.
Yeni görevinin ilçemiz, gençlerimiz ve spor camiamız adına hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyor; kendisine görev süresi boyunca başarı, kolaylık ve muvaffakiyet diliyoruz.
Eğirdir’imizin gençlerinin sportif, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarında başarılarının devamını diliyor, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Allah utandırmasın.”
Yeni Parti Eğirdir İlçe Başkanlığı
M. Murat Yılmaz
İlçe Başkanı