EĞİRDİR MESEM OPERATÖR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MESEM OPERATÖR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 27.1.2016 09:14:00 - Okunma Sayısı:1545 defa okundu.

Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) bünyesinde Aralık ayında başlayan, Kaldırma, Yükleme, İstifleme (Forklift) İş Makinesi Operatörü Yetiştirme Kursunun teorik ve uygulama sınavı 23 Ocak 2016 Cumartesi günü yapıldı.

EĞİRDİR MESEM OPERATÖR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

 

            Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) bünyesinde Aralık ayında başlayan, Kaldırma, Yükleme, İstifleme  (Forklift) İş Makinesi Operatörü Yetiştirme Kursunun teorik ve uygulama sınavı 23 Ocak 2016 Cumartesi günü yapıldı.

            Kursiyerlere, Forklift iş makinesine ait teorik dersler;  Mesleki Eğitim Merkezi Binasında ki derslikliler de, Uygulama dersi ise Eğirdir Belediyesi Soğuk Hava Tesislerinde yapıldı. Yirmi yedi kursiyerden yirmi ikisi yapılan sınavlarda başarılı olarak, Forklift İş Makinesi Operatörlük sertifikasını almaya hak kazandı.

            Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğirdir MESEM Müdürü Ramazan Karatuğ “Gelen talepler doğrultusunda 2008 yılından itibaren, Eğirdir Belediyesi İş Makineleri Araç Parkurunda bulunan Beko Loder, Loder, Ekskavatör, Silindir, Greyder, Forklift, Dozer vb. tüm iş makinelerine ait operatör yetiştirme kurslarımız açıldı. Bu kursumuzda erkek kursiyerlerimizin yanında birde bayan kursiyerimiz vardı ve başarılı olarak belge almaya hak kazandı” dedi.
 

            Kurum Müdürü Karatuğ, bu kursların İlçemizde açılmasında büyük katkıları olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL’e de teşekkürlerini dile getirdi.

            Karatuğ, Mart ayında açılması planlanan Kazıma, Yükleme, Tesviye (EKSKAVATÖR) İş Makinesi Operatörlük kursu için müracaatların devam ettiğini söyledi. İş Makinesi (G Sınıfı) Sertifikaya sahip olmak isteyen hemşerilerimizin de Eğirdir MESEM’e müracaat etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

            Forklift İş Makinesi Operatörlük sertifikasını almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik ederiz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap