İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE...
Haberin Tarihi: 1.2.2016 13:52:00 - Okunma Sayısı:3464 defa okundu.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün İstasyon Mahallesindeki yeni hizmet binasına taşınmasıyla boşalan binaya taşınan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlçe Özel İdare Müdürlüğü, yeni yerlerinde bugünden itibaren hizmetlerine başladı.

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE…

               Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün İstasyon Mahallesindeki yeni hizmet binasına taşınmasıyla boşalan binaya taşınan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlçe Özel İdare Müdürlüğü, yeni yerlerinde bugünden itibaren hizmetlerine başladı.

               Bugüne kadar Hükümet binasında 80 metrekarelik bir bölümde 35 teknik personel ile hizmet veren Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğü’nün, eski emniyet binasının 2. ve 3. katlarına taşınmasıyla kurumun daha geniş ve rahat bir ortama kavuştuğu bildirildi.

               Hükümet binasında iken, mekan darlığı nedeniyle hizmet verimliliğinde bir takım aksaklıkların yaşanabildiğini belirten Kaymakamımız Abdullah Akdaş, yeni hizmet binasında tarımsal üreticilerimize daha iyi hizmet verilebileceğini belirterek şunları söyledi:

“Eğirdir Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ilçe merkezi yanı sıra Sarıidris Kasabası ve ilçeye bağlı 28 köyümüze hizmet vermekte. Hayvan Sağlığı, Bitkisel Üretim, Gıda Kontrol Birimi ve Su Ürünleri Birimlerinin hizmet verdiği Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğü’nün bünyesinde yaklaşık 3 bin çiftçi dosyamız bulunmakta. Sistem kayıtlarımızda 70 bin küçükbaş, 12 bin büyükbaş hayvanımız var. 50 bin dönüm arazi üzerinde meyve verir durumda elma bahçelerimiz mevcut. Merkez, Barla, Beydere ve Bağören Su Ürünleri Kooperatiflerimiz ve bu kooperatiflere kayıtlı 240 balıkçımız var. Eğirdir Gölümüzde sürdürülebilir balıkçılığı sağlamak için denetim ve kontrol hizmetleri de İlçe Tarım Müdürlüğü’nün görevleri arasında.

Kafes ve kültür balıkçılığı olarak ilçemizde 11 işletme bulunmakta. Bu işletmelerin kontrol ve destekleme işlemleri yanı sıra bitkisel üretimde erken uyarı sistemlerinin düzgün çalışması ve verilerinin aktarılması çalışmaları ve doğal afetler sonucu meydana gelen zararların oran tespit çalışmaları da bu kurumumuzda yapılmakta. Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğü ile İl Özel İdare Müdürlüğü’nün genişleyen yeni mekanlarında daha iyi hizmetler vereceğine inanıyorum…”

               Bugünden itibaren yeni yerinde hizmete başlayan Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğü’nün iletişim bilgileri şöyle:

Santral Tel: 0(246) 311 40 35

Müdür Tel: 0(246) 311 49 08

Faks: 0(246) 311 40 12

E.mail: egirdirtarim@hotmail.com

İlçe Özel İdare Müdürlüğü

Tel & Faks:

0(246) 311 40 87

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap