DERE PARK Projesi'nde sona doğru

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DERE PARK Projesi'nde sona doğru
Haberin Tarihi: 4.2.2016 17:11:00 - Okunma Sayısı:2651 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Dere Park Projesi'nde sona yaklaşıldı.

DERE PARK Projesi'nde sona doğru

 

            Eğirdir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Dere Park Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eğirdir Altınkum Mahallesi'nde yapılan proje, Eğirdir halkına hitap edecek nitelikte yapılıyor. Projede engelli vatandaşlar da unutulmadı.  

                             +

            Altınkum Mahallesi'nde bulunan daha önceden mezbelelik halindeki 3 bin 760 m2'lik yeşil alanda yapay şelale, çocuk oyun grupları, büfe ve çaybahçesi olarak dizayn edilen Dere Park projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Havuzların tamamlandığı Dere park projesinde otopark ve yürüme yolları tamamlandı. Aydınlatma direklerinin de yerini aldığı projede kamelyalar da yerleştirildi. Peyzaj ve park bahçe düzenlemelerinin devam ettiği Dere Park projesi tamamlanınca Altınkum Mahallesi'nin yapısıyla ve göl manzarasıyla  bütünleşecek.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 3 bin 760 m2'lik alanda uygulanan Dere Park Projesi'nin şehircilik açısında da bölgede önemli bir proje olduğunu ve engelli vatandaşların da düşünülerek projenin hayata geçirildiğini söyledi.

            Dere Park'ta ağaç ve yeşillendirme çalışmaları sonlandıktan sonra havuzların ilk denemeleri yapılacak ve vatandaşların çocuklarla birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan haline gelerek faaliyete geçecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap