Eğirdir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 2 Oturumla Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 2 Oturumla Sona Erdi
Haberin Tarihi: 9.2.2016 16:06:00 - Okunma Sayısı:1504 defa okundu.

Eğirdir Belediye meclis toplantısı 2 Şubat Salı ve 08 Şubat Pazartesi günü olmak üzere iki oturumla belediye meclis toplantı salonunda saat 19.30'da gerçekleştirildi.

Eğirdir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 2 Oturumla Sona Erdi

 

Eğirdir Belediye meclis toplantısı 2 Şubat Salı ve 08 Şubat Pazartesi günü olmak üzere iki oturumla belediye meclis toplantı salonunda saat 19.30’da gerçekleştirildi. 

Toplantıda 5 madde görüşüldü. İkinci oturumda ise Komisyonlara havale edilen evraklar görüşülerek karara bağlandı.  Şubat ayı toplantısına, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti belediye meclis üyeleri; Selahattin Tamgül, Mehmet Cengiz Kılınç, Hasan Bilal Taran, Ak Parti belediye meclis üyeleri; Mustafa Erhan Savran, Mehmet Eray Uslu, Muslahattin Yaman, Ahmet Bulucu, Ahmet Hamdi Takır, MHP Eğirdir belediye meclisi üyeleri; Şükrü Savaş, Ramazan Kurt ve Mustafa Günay’ın yanı sıra Yazı İşleri Md. V. Ümit Metin ile Fen İşleri Md. V. Gülay Uysal, Hal Müdürü Eşref Çatal katıldı.

Yoklama ve saygı duruşundan sonra meclis gündeminin ikinci maddesi olan İlçemiz Yazla Mahallesi 14-17 pafta, 216 ada, 8 parselde Isparta Özel idaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğüne ait imar planı tadilatı görüşülerek İmar komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.  İkinci oturumda komisyon raporu okunarak, uygun olduğu görüldü ve oybirliği ile karara bağlandı.

Gündemin 3. maddesinde yer alan ilçemiz Yenimahalle Konya Şosesi mevkii 6 pafta, 18 ada, 5 parselde kayıtlı İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğüne ait imar planı tadilatı görüşülerek İmar Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.  İkinci oturumda komisyon raporu okunarak, uygun olduğu görüldü ve oybirliği ile karara bağlandı.

Gündemin 4. maddesinde yer alan Meclise havale edilen evraklar görüşülerek karara bağlandı.

Şubat Ayı meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümü ile son buldu.

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap