Altın kızlar Türkiye şampiyonu oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Altın kızlar Türkiye şampiyonu oldu
Haberin Tarihi: 15.2.2016 18:53:00 - Okunma Sayısı:1415 defa okundu.

Isparta atletizmde başarı başarıya koşuyor

Altın kızlar Türkiye şampiyonu oldu

 

Isparta atletizmde başarı başarıya koşuyor

 

            13 Şubat’ta gerçekleşen Okullararası Kros Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil eden ITO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, Yıldız kızlarda Türkiye şampiyonası oldu.

            Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan "Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Şampiyonası" Adana’da gerçekleştirildi.

            Yaşar Kemal Kros Parkuru’nda yapılan "Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Şampiyonası"nda Isparta spor camiasını gururlandıran başarı geldi. 2 bin metre yıldız kızlarda ITO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada Isparta temsilcisi Sidre 200 Ortaokulu ise oldu.

            ITO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, başarıya Asiye Nur SANCAR, Emine ULUDAĞ, Aslıhan EROL, Sueda KAYACA, Eda Nur YAVUZ ve Sevdanur TAŞKIN’la ulaştı.

            Atletizm İl Temsilcisi Murat KARAYEL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm antrenörleri Tuncay KAYACAN, Arif KARA ve Bilge GÜNDÜZ, başarıda emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR ve Okul Müdürü Özer ÖZDOĞANCI’ya teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap