Başkan Şengöl'den bayan çalışanlara Kadınlar Günü jesti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'den bayan çalışanlara Kadınlar Günü jesti
Haberin Tarihi: 9.3.2016 09:31:00 - Okunma Sayısı:1477 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Dünya Kadınlar Günü'nde Belediyede çalışan bayan personellerini unutmadı.

Başkan Şengöl’den bayan çalışanlara Kadınlar Günü jesti

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Dünya Kadınlar Günü’nde Belediyede çalışan bayan personellerini unutmadı.

            8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye’deki bayan personeli makamında ağırlayan Başkan Şengöl, hazırlattığı fularları çalışanlarına takdim ederek günlerini kutladı.

            Başkan Ömer Şengöl, konuşmasında "Belediyemizde 10'u İşkur olmak üzere 70 bayan personel görev yapıyor. 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla sizlerle hem toplantı hem de gününüzü kutlamak üzere burada toplandık. Belediye bünyemizde çalışan bayanlarımızın %95'inin performansından memnunum. Geri kalan %5'lik diliminde de incir çekirdeğini doldurmayacak bahanelerle çalışmaktan kaçtıklarını söyleyebilirim. Bizim sizlerden istediğimiz şey herkesin gücünün yettiğince çalışması... Bunun haricinde ekstra bir şeyler istemiyoruz. Bayanların erkeklerden daha becerikli olduğu ortadadır. Bir personel istatistiğini yapacak olursak en başarılı istatistikin bayanlardan oluştuğunu görebilirsiniz. Ben sizlerin her zaman yanındayım, destekçisiyim ve haklarınızı da sonuna kadar savunuyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim " dedi.

            Konuşmanın ardından bayan personellerin sorun ve isteklerini dinleyen başkan Şengöl, belediye bünyesinde görev yapan 70 personele, hazırlatmış olduğu fularları hediye ederek, fotoğraf çektirdi.  Belediye’de çalışan bayan personel, Başkan Şengöl’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap