ADD Eğirdir Şubesi Kadınları Aynı Çatı Altına Topladı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD Eğirdir Şubesi Kadınları Aynı Çatı Altına Topladı...
Haberin Tarihi: 9.3.2016 16:17:00 - Okunma Sayısı:1881 defa okundu.

İlçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

ADD Eğirdir Şubesi Kadınları Aynı Çatı Altına Topladı…

 

            İlçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

            ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Nesrin Özdamar, Şefika Çelik, Ulviye Erkan ve Kamile Öngün’ün organizasyonlarıyla bugün saat 13.30’da Mavigöl Otel’de birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenledi.

            Yemeğe; ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Anneler Derneği Başkanı Gamze İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız Güner ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Eğirdir’li hanımlarımız katıldılar.
 

            8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla böylesine güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirten ADD Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Şefika Çelik: “Öncelikle 8 Mart Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Aslında bize her gün kadınlar günü. Hepimiz biliyoruz ki eskiden kadın olmak çok daha zordu. Ama şimdi hepimizin özgüvenleri daha yüksek ve istediğimiz her şeyi yapabiliyoruz. Öncelikle bize bu hakkı tanıyan devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür diyorum. Bizleri özgürlüğümüze kavuşturdu. Atatürk’ümüze minnettarız.

            Yemeğimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Daha sonra kısa bir konuşma yapan ADD Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ulviye Erkan ise: “Biz Eğirdir kadınlarıyız. Hepimiz aynı çatı altında oturuyoruz. Kadınların daha güçlü olması adına hiçbir şekilde parti gözetmeden düzenlenen bu tür organizasyonlara katılırsak, biz kadınlar daha çok işler başarabiliriz” şeklinde konuştu.

            Konuşmaların ardından yemeğe geçildi.

            Eğirdir’li kadınlarımızı tek çatı altına toplayan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün’ü ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
 

 

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap