Rüya Park'ın yeni üyeleri geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rüya Park'ın yeni üyeleri geldi
Haberin Tarihi: 10.3.2016 14:29:00 - Okunma Sayısı:1610 defa okundu.

4 ceylan ve 2 kızıl geyik Rüya Park'a renk kattı

Rüya Park'ın yeni üyeleri geldi

4 ceylan ve 2 kızıl geyik Rüya Park'a renk kattı

 
Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanında bulunan hayvan barınaklarına 6 yeni üye daha eklendi. 4 adet ceylan ve 2 adet kızıl geyik yeni yuvalarına kavuştu.
Eğirdir'in çekim merkezi haline gelen Rüya Parktaki hayvanlar gün geçtikçe çoğalmaya devam ediyor.  Hayvanları üremesi ve çoğalması Belediye yetkililerini sevindiriyor. Her gün bir sürprizle karşılaşan vatandaşlar, japon sazan balıklarının büyümesine, çeşitli kanatlı hayvanların yumurtalardan çıkmasına ve bazı hayvanların da üremesine şahitlik ediyorlar. 

Hayvanların üremesinden ve çoğalmasından dolayı mutluluğunu belirten Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Yapılan emekler hiçbir zaman boşa gitmez. Rekreasyon alanımızda bulunan çeşitli ırk ve cinsteki hayvanlarımızın üremeleri bizleri memnun etmiştir. Üreyen hayvanlarımıza ilave olarak çeşitli hayvanlarımızdan ilaveler yapıyoruz. Özellikle çocuklarımız başta olmak üzere Eğirdir’de yaşayan halkımızın yanı sıra etrafımızdaki komşu yerleşimlerdeki vatandaşların da gelip gezebildiği bu alanda düzenleme ve çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak 4 adet ceylan ve 2 adet kızıl geyik getirilerek Rüya Park'ın yeni üyesi oldular. Önümüzdeki zamanlarda diğer hayvan türlerinde de üreme ve ilaveler olabilir.” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap