KAYMAKAMLARDAN BAŞKAN O. Nuri ÖZMERAL'E ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAMLARDAN BAŞKAN O. Nuri ÖZMERAL'E ZİYARET
Haberin Tarihi: 7.9.2013 10:07:00 - Okunma Sayısı:2003 defa okundu.

İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık kursunu dönem birincisi olarak bitirip Isparta'nın Atabey ilçesine tayini yapılan Kaymakam Ömer Faruk Çelik ve Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

KAYMAKAMLARDAN BAŞKAN O. Nuri ÖZMERAL’E ZİYARET

            İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık kursunu dönem birincisi olarak bitirip Isparta’nın Atabey ilçesine tayini yapılan Kaymakam Ömer Faruk Çelik ve Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

            Atabey Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Eğirdir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ilçeye hayran kaldığını ifade etti. Atabey İlçe Kaymakamı Çelik, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ve İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın misafirperverliğinden dolayı teşekkür eti.

            Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Atabey ilçe Kaymakamı Çelik ve Eğirdir İlçe Kaymakamı Yılmaz ile yaptığı görüş alışverişinden sonra, Eğirdir’in simgesi olarak Kaymakamlara kristal elma hediye etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir.-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap