MHP İlçe Başkanı Murat DİKMEN Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP İlçe Başkanı Murat DİKMEN Oldu
Haberin Tarihi: 10.9.2013 11:02:00 - Okunma Sayısı:2697 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali DEMİRDAŞ'ın İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olması dolayısıyla görevinden istifa etmesi sonucu boşalan Eğirdir İlçe Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Üyesi Murat DİKMEN oy birliği ile seçildi.

MHP İlçe Başkanı Murat DİKMEN Oldu

 

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali DEMİRDAŞ’ın İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olması dolayısıyla görevinden istifa etmesi  sonucu boşalan Eğirdir İlçe Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Üyesi Murat DİKMEN oy birliği ile seçildi.                        

            Seçimlerin yapıldığı toplantıda MHP İl Başkanı İsa YALÇIN ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

            MHP İl Başkanı İsa YALÇIN ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Eğirdir İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantı sonunda İlçe Başkanlığı görevi Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Yardımcısı Murat DİKMEN’e devredildi.

            Oldukça duygulu bir konuşma yapan MHP İl Başkanı İsa YALÇIN, Milliyetçi Hareket Partisi’ne yıllarca hizmet eden Ali DEMİRDAŞ’ın Başkanlığı bıraktığı için oldukça üzgün olduğunu ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Eğirdir Belediye Başkanlığı’nı almaya en yakın parti olduğunu dile getiren YALÇIN, bundan sonra bütün aday olacak arkadaşlarının tek vücut halinde, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere katılacaklarını belirtti.

            Bundan sonra MHP İlçe Başkanlığı görevini Murat DİKMEN’in sürdüreceğini söyleyen YALÇIN, Murat  DİKMEN’e başarılar dileyerek, hayırlı olsun dedi.

            Devir - teslim töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı kaydedildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap