M. AKİF ERSOY İLKOKULU KERMES DÜZENLEDİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,M. AKİF ERSOY İLKOKULU KERMES DÜZENLEDİ...
Haberin Tarihi: 13.5.2016 10:44:00 - Okunma Sayısı:2210 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda öğrenci şenliği düzenlendi.

M. AKİF ERSOY İLKOKULU KERMES DÜZENLEDİ…

 

            Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda öğrenci şenliği düzenlendi. 10 Mayıs 2016 Salı günü okul bahçesinde düzenlenen Kermes ve Öğrenci Şenliği’ne veliler de büyük ilgi gösterdi. Şenlik çerçevesinde yapılan yarışmalar da hoşça vakit geçirilirken düzenlenen kermeste öğrenci velilerin el emekleri satışa sunuldu.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdiresi Fehime Belgin Akyıl, “Değerli öğretmen arkadaşlarım, çok kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrenciler okulumuzun hazırlamış olduğu kermes etkinliğimize hoş geldiniz” şeklinde davetlileri selamladığı konuşmasında şunları söyledi: “Birinci dönem bayanlara yönelik çay etkinliği yapmıştık. İkinci dönem için de bu kermes etkinliğimizi düzenledik. Biz bütün etkinlikler ile siz velilerimizle kaynaşıyor ve geliri ile de okulumuzun ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

            Amacımız öğrencilerimize en iyi imkanları sunmaktır.

            Bu sene Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile 4. Sınıflarımıza İngilizce ve model uçak kursu, 3. Sınıflarımıza Halk oyunları kursu, 2. sınıflarımıza Taekwondo kursu açtık.

            Bunun dışında erkek öğrencilerimizden oluşan takımların katıldığı futbol turnuvası düzenledik. Böylece öğrencilerimizi sosyal etkinliklere yönlendirmiş olduk. Turnuvayı düzenleyen Bekir Akhoy öğretmenimize bu özverili çalışmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

            Kermes etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçen değerli arkadaşlarıma, velilerimize ve okul aile birliği üyelerine çok teşekkür ederim.”

            1. sınıfların gösterileri ve madalya töreni, Velilerin katıldığı yarışmalar, Tekvando takımının gösterisi, ve Halk oyunları ekibinin gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

            Programın sonunda yapılan ödül töreninde; Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan 4-B sınıfının Yıldızlar takımına ve bu turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen Bekir AKHOY’un  ödüllerini Okul Müdiresi Belgin AKYIL takdim etti.

            Yelken yarışmalarında göstermiş olduğu performanstan dolayı ödül almaya hak kazanan 3-A sınıfı öğrencisi Aybars KAYA’ya ödülünü sınıf öğretmeni Zahide DEMİR takdim etti.

            Model uçağı sertifikasını almaya hak kazanan öğrencilere ödüllerini Işıl CESUR takdim etti.

            Sıcak ve samimi davranışlarıyla klasik idare anlayışından uzak yaklaşımlarıyla bir aile ortamı oluşmasını sağlayan müdür ve müdür yardımcısına da ayrıca Okul Aile Birliği tarafından özel ödül verildi.

            Kermesten elde edilen gelirin okulun ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacağı belirtildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap