CHP Gaziler Derneğini Ziyaret Etti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Gaziler Derneğini Ziyaret Etti...
Haberin Tarihi: 10.9.2013 11:05:00 - Okunma Sayısı:1723 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 90'ncı yıldönümü nedeniyle CHP İlçe Başkanı Fatih Akalın, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilciliğini ziyaret etti.

CHP Gaziler Derneğini Ziyaret Etti…

 

            Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 90’ncı yıldönümü nedeniyle CHP İlçe Başkanı Fatih Akalın, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilciliğini ziyaret etti.

            CHP İlçe Başkanı Fatih Akalın burada yaptığı konuşmada “sebebi ziyaretimiz bugün kuruluşumuzun 90’ncı yıldönümü. Ve Cumhuriyetimizin kurtuluşunun 91’nci yılı. Biz bu günlere Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde geldik. Biliyorsunuz ki Mustafa Kemal Atatürk savaşlara aziz şehitlerimiz ve gazilerimizle birlikte göğüs gerdi. Bizler şehit ve gazilerimize çok şeyler borluyuz. Onlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

            Ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilciliği Şube Başkanı Hüseyin Koçaslan ise; “Öncelikle 90’ncı kuruluş yıldönümünüzü can-ı gönülden kutluyorum. Ziyaretiniz beni çok memnun etti. Eğirdir’de bir iletişim eksikliği var. Sivil toplum kuruluşlarının birbirlerini ziyaret etmesi çok önemli. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

            Koçaslan ayrıca 19 Eylül Gaziler Günü olması sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisinin bütün üyelerini kutlama  programına davet etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap