Çocuklar Unutulmaz bir gün yaşadı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çocuklar Unutulmaz bir gün yaşadı
Haberin Tarihi: 17.5.2016 10:17:00 - Okunma Sayısı:1357 defa okundu.

Öğrencilerin ve okulların gözdesi Rüya Park

Çocuklar Unutulmaz bir gün yaşadı

 

Öğrencilerin ve okulların gözdesi Rüya Park

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan ve hayvan ve bitki çeşitliliği yönünden zengin  olan RÜYA PARK’a, çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. RÜYA PARK’ın son olarak konukları Isparta Naşide Halil Gelendost İlkokulu 2 b sınıfı öğrencileri oldu.

            Doyasıya keyifli bir gün geçiren öğrenciler, çeşitli hayvanları yakından görüp tanıma fırsatı bulurken, çeşitli bitki çeşitlerini de yerinde inceleme fırsatı buldular. Ayrıca, yeşil sahada futbol oynayarak stres attılar.

            Eğirdir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Bilal Taran, Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün büyük önem verdiği Rüya Park projesine her gün çeşitli okullardan öğrencilerin geldiğini belirtti. Başkan Vekili Hasan Bilal Taran, "Havaların ısınması ve yılsonu olması sebebiyle çeşitli okullardan öğrencilerimiz buraya gelmektedirler ve doyasıya eğlenmektedirler. Bugün de Naşide Halil Gelendost İlkokulu öğrencileri buradalar. Çocuklar çok eğlendiler, bütün okulları, öğrencileri ve çocukları buraya bekliyoruz” dedi.

            Naşide Halil Gelendost İlkokulu 2b sınıfı öğretmeni ve velileri, “Eğirdir Rüya Park'a geldiğimi piknikten çok memnun kaldık. Eğirdir Belediyesine böyle bir tesisi kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca ekmek arası köfte ikram ettikleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

            Pikniğe gelip hayvanları gören, çeşitli bitkileri yakından inceleyen ve çim sahada top oynama fırsatı bulan öğrenciler, hayvanları çok sevdiklerini ve herkesin Eğirdir Rüya Park’a gitmelerini istediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap