Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlık Seçimi Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlık Seçimi Yapıldı
Haberin Tarihi: 17.5.2016 14:58:00 - Okunma Sayısı:2646 defa okundu.

Yeni Başkan İrfan ÇATAL

Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlık Seçimi Yapıldı

Yeni Başkan İrfan ÇATAL…

İlçemizde 15 yıldır Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı görevini sürdüren hemşehrimiz Ömer Fevzi Küçükköse, 27 Mayıs’ta Umre’ye gideceği için birlik görevinden istifa etti.

Bugün gazetemizi ziyaret eden Ömer Fevzi Küçükköse, bazı sitelerde yalan yanlış haber yapıldığını, hemşehrilerimizin bu olaydan tedirgin olduklarını ifade etti.

Gazetemiz muhabiri Emel Turan Kartal’a açıklamalarda bulunan hemşehrimiz Küçükköse şunları ifade etti: “Ben 15 yıldır Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı görevimi yaptım. 27 Mayıs’ta Allah nasip ederse eşimle birlikte 1,5 aylığına Umre’ye gideceğim. Birliğimizin de boş kalmaması için kendi arzumla görevimden istifa ettim. Arkadaşlarımla konuşup yeni başkanlık seçimi yapalım dedim. Onlar da kabul edip sadece Başkanlık seçimi yaptık. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz hala daha görevlerine devam ediyorlar. Eylül ayı içerisinde birliğimizin Olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek. O zaman yönetim-denetim ve meclis üyelerimiz yeniden belirlenecek” dedi.

2 Aday Yarıştı

16 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 14.00’de Eğirdir Kemerköprü mevkiinde bulunan Birlik binasında gerçekleşen Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı seçiminde 21 Meclis üyesi olan iki hemşehrimiz Ali Cengiz Ertürk ve Tepeli Köyü eski Muhtarı İrfan Çatal aday oldular.

20 üyenin oy kullandığı birlik başkanlığı seçiminde, İrfan Çatal 14 oy, Ali Cengiz Ertürk 5 oy aldılar.  1 oy da boş çıktı.

Eğirdir Boğazova Sulama Birliği’nde 2 dönemdir Meclis Üyeliği görevini yaparak seçimi kazanan Tepeli Köyü eski Muhtarı İrfan Çatal’ı kutluyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap