Ak Parti Milletvekillerinin Eğirdir Çıkartması Renkli Görüntülere Sahne Oldu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti Milletvekillerinin Eğirdir Çıkartması Renkli Görüntülere Sahne Oldu...
Haberin Tarihi: 11.9.2013 11:22:00 - Okunma Sayısı:1944 defa okundu.

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel dün ilçemize gelerek esnaf ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Milletvekillerinin Eğirdir Çıkartması Renkli Görüntülere Sahne Oldu…

 

            Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel dün ilçemize gelerek esnaf ziyaretinde bulundular.

            2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi ilçe ziyaretlerine başlayan Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun ile birlikte ilçemize gelerek esnaf ziyaretinde bulundular

            İlk önce Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatını ziyaret eden heyeti burada Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, Ak Parti Eğirdir ilçe Başkanı Hasan Gencer, İl Genel Meclis Üyesi Veli Gök ile M. Kamil Göncü, Kadın Kolları, Gençlik kolları, köy muhtarları ve partililer karşıladılar.

            Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel Eğirdir ilçe teşkilatında vatandaşların ve basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

 

Milletvekili Bilgiç: “Bizim Siyaset Anlayışımız İnsan Odaklı”

            2014 seçimlerine 6 ay kaldığını, daha kimselere söz verilmediğini dile getiren Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç özetle şunları dile getirdi: “Seçimlere daha 6 ay var. Bizim partimizin işleyişi belli. Genel merkezimizin belirlediği tarihte adaylarımızı açıklayacağız. Eğirdir Belediye Başkanlığı için bize şimdiye kadar bir talepte bulunan olmadı. Bizim siyaset anlayışımız tamamen insan odaklı. Hizmetlerimiz insan odaklı ve şeffaf bir yönetimin izindeyiz. Bu işler nasip kısmet meselesidir. Tabi adaylar olacak. Ama genel merkezimiz kimi seçerse ve vatandaşlarımız kimi tasvip ederse aday olacak” diye konuştu.

            Basın mensuplarının “Belediye’nin hizmetlerinden memnun musunuz?” Sorusu üzerine cevap veren Bilgiç: “Eğirdir Belediyesinin çalışmalarını bizler değil, Eğirdir halkı bilecek. Ama yapılan hizmetlerin insan odaklı olduğunu gördüğümüz için tabiî ki de güzel ve takdir ediyoruz” dedi.

            Eğirdir Belediyesinin hizmetlerinin ortada olduğunu ifade eden Bilgiç; “Sizler kaç yıl önce suyun tonunu kaç liraya içiyordunuz, şimdi kaça içiyorsunuz. Başkanımız geldiği günden bugüne kadar içme suyuna hiç zam yapmadı. Yapılan hizmetleri sizler kadar bizler de biliyoruz.”  dedi.

 

Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı:

“Verilen Sözlerin Tutulmasını İstiyoruz…”

            Konuşmalar sırasında söz alan Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı, Yukarı Gökdere ve Çukur  köyü arasındaki yolun asfaltının yapılmadığını dile getirerek “sayın milletvekillerim daha önce Çukur ve Yukarı Gökdere  köyümüzün yolunun asfaltının yapılması konusunda sizlerden söz almıştık. Ama hala daha yapılmadı. Verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyorum” dedi.

 

Başkan Özmeral: “Eğirdir’de Öğrenci Sayısı 1800’e ulaştı…”

            Bütün hizmetlerin imkanlar doğrultusunda yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral ise şunları söyledi: “Eğirdir  çok eski ve  Selçuklulardan kalma bir ilçe. Her şey imkanlar doğrultusunda yapılıyor. Geldiğimiz yıldan beri hiçbir yerden kredi almadık. Çok şey istemek yerine ihtiyaç olanları isteyelim dedik.”

            Eğirdir’e iki tane daha okulumuzun açıldığını, ama hala daha inanmayan zihniyetler olduğunu dile getiren Başkan Özmeral, “Bu yıl ilçemize Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu açtık.  Bu yıl Eğirdir Meslek Yüksek Okulu da dahil  1800 öğrencimiz ilçemizde okuyacaklar. İnşallah bu sayı 3-4 yıl sonra 5000’e ulaşacak” dedi.

            Konuşmaların ardından esnaf ziyaretleri yapıldı.

            Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile beraberindeki heyet hep birlikte ilçe esnaflarını ziyaret ettiler.

            Milletvekilleri ziyaretlerde bütün esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundular. Ziyaretlerde Süreyya Sadi Bilgiç bir kıraathanede esnaflarla birlikte “Batak” oyunu oynadı.

            Milletvekilleri Eğirdir Belediyesini ziyaret ettikten sonra Yeşilada’da düzenlenen yemek programına katıldılar, daha sonra Sarıidris’e gitmek üzere ilçemizden ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap