HALK OTOBÜSÜ İŞLETMECİLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E TEŞEKKÜR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HALK OTOBÜSÜ İŞLETMECİLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E TEŞEKKÜR
Haberin Tarihi: 16.9.2013 10:30:00 - Okunma Sayısı:1977 defa okundu.

Eğirdir 21 Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı ve beraberindeki Halk Otobüsü çalıştıranlar Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

HALK OTOBÜSÜ İŞLETMECİLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL’E TEŞEKKÜR

 

            Eğirdir 21 Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı ve beraberindeki Halk Otobüsü çalıştıranlar Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

            Eğirdir’e yeni Yüksek okulların açılması ve öğrencilerin gelemeye başlamasından dolayı ve şehir içinde yolların kilitli taş parke ve asfaltlarla yapılmasından dolayı Eğirdir 21 Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı ve minibüsçüler Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e sevinçlerini belirterek teşekkür ettiler.

            Eğirdir Belediyesi tarafından ilçedeki bir çok bozuk yolun kilitli taş parkelerle döşendiğini ve bazı yolların asfaltlandığını belirten Eğirdir 21. Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı, “Vasıtalarımız daha önceden bozuk yollarda kullanılınca devamlı arıza veriyordu. Allah’a şükür yollarımız çok güzel oldu. Vasıtalarımız düzgün yollarda halkımızı taşıyor. Dolayısıyla daha az hasar oluşuyor. Belediye Başkanımızın düşünerek ve bilerek yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. İleriyi düşünerek yapılan çalışmaları halkımızın takdir ettiği gibi bizler de takdir ediyoruz” dedi.

            Eğirdir’de büyük gelişmelerin olduğunu belirten Eğirdir 21 Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı ve beraberindekiler, Belediye’nin yaptığı yollar ve yeni açılan yüksek okullar için teşekkür ederek, “Başkanım ilçemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Allah sizden razı olsun. Sizin dürüst ve gayretli çalışmalarınızı yakından takibediyoruz ve görüyoruz. Her yere taş döşeniyor. Tozdan, topraktan, çamurdan kurtulduk. Yeni Yüksek Okullar açılınca öğrenciler de gelmeye başladı. Eğirdir’imiz şenlendi.” dediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir 21 Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sizler kadar bütün Eğirdir halkımız sevinçli ve mutlu. Aynı zamanda esnaflarımız çok mutlu. Eğirdir’imiz turizm şehri olduğu kadar öğrenci şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Şimdilik tohumları attık, yeşermeye başladı. İleriki yıllarda öğrenci sayımız daha da çoğalacak. Binalar yapılırsa beş yılda beş bin öğrenci diyoruz. O zaman okullarımızın ve öğrencilerimizin kıymeti daha da iyi anlaşılacak. Yapılan yollarımıza gelince, Belediye olarak bizim asli vazifemiz. Yıllardır yapılamayanları yapmaya gayret gösteriyoruz. Eğirdir’de daha çok yapılması gereken işler var. Zamanı geldiğinde öncelik sırasına göre iş ve işlemlerimizi yapıyoruz.” dedi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap